Skocz do zawartości

Sejm, Wiejska, nowy Parlament ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jedna z lepszych rzeczy, na jakie trafiłem ostatnio (przez przypadek zresztą).

Może tez się tak pośmiejecie tak, jak ja :lol:

Nie mogę się oprzeć - wrzucam to na jakiś czas jako ważne ogłoszenie ...

http://www.gra.mkombinat.com/gra/

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

To naprawde super nie pchali by się wtedy do koryt gdyby to ich czekało za złe rządy :lol::lol::lol:

Napisano

Ha... nie wpuściłem żadnego oszołoma z chorego lpr-u. A swoją drogą ciekawe co bu było gdyby takie wybory zrobić na serio... Na rozpoczęcie i zakończenie kadencji... Marzenie... Wyobraźcie sobie, żadnych obietnic bez pokrycia, żadnej korupcji władzy, żadnych afer i komisji śledczych... miodzio... tylko chyba by nie starczyło nam polityków :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Im wiecej czerwonych wybijasz tym wiecej ich włazi

Moze sie nad tym zastanowic ?? i moze zostawic w spokoju ?? ;)

Napisano

Pchają sie jak świnie do koryta....a może by tak świnie zostwić w spokoju a powywracać im koryta. To jest chyba metoda.

• 5 years later...
Napisano

link z pierwszego postu należy usunąć :x

eset.JPG.580528787802171d5dca4b2a3709cf85.JPG

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

Masz racje Jacdiag. No małej pikanterii dodaje fakt, że link zamieścił sam admin...

Inna sprawa, że gdzie są moderatorzy?? Byś spróbował po raz któryś nieopatrznie zapytać o HAK czy inny "banał", to od razu się tam zacznie wymądrzać, że było na forum, żeby wyszukiwarki używać i takie tam... i temat od razu zamknięty by był. Tutaj mądrali nie ma... Wiecie o którym mówię. Ten niewysoki taki - zapomniałem nazwiska... No ten co teraz sobie kupił taką rajdówkę jak Kubica miał...

:evil::evil::evil:

Napisano
Wiecie o którym mówię. Ten niewysoki taki - zapomniałem nazwiska... No ten co teraz sobie kupił taką rajdówkę jak Kubica miał...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Napisano

Norbert Jezierski, Sluchaj kolego to twoje przekierowanie według adresu :http://www.gra.mkombinat.com/gra/ - to moj komp . zablokowal jako złosliwe oprogramowanie. Sory ale według mnie ktos obcy z zewnątrz w tym przekierowaniu cos majstrowal

Napisano
Sluchaj kolego to twoje przekierowanie

Norbert Jezierski

Wysłany: 26-09-2005, 09:11 Sejm, Wiejska, nowy Parlament ...

Się obudzili... :):D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Się obudzili...

to wszystko wina Gee, bo odkopała staroć ...

:lol:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
to wszystko wina Gee, bo odkopała staroć ...

Czyzby w Gee rozbudziła sie miłość do archeologii.... :x:D

• 2 years later...