Norbert Jezierski Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Jedna z lepszych rzeczy, na jakie trafiłem ostatnio (przez przypadek zresztą). Może tez się tak pośmiejecie tak, jak ja Nie mogę się oprzeć - wrzucam to na jakiś czas jako ważne ogłoszenie ... http://www.gra.mkombinat.com/gra/ Cytuj
gladki Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 DOBRE Im wiecej czerwonych wybijasz tym wiecej ich włazi Cytuj
rajmund zawieja Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 To naprawde super nie pchali by się wtedy do koryt gdyby to ich czekało za złe rządy Cytuj
Psuj Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Ha... nie wpuściłem żadnego oszołoma z chorego lpr-u. A swoją drogą ciekawe co bu było gdyby takie wybory zrobić na serio... Na rozpoczęcie i zakończenie kadencji... Marzenie... Wyobraźcie sobie, żadnych obietnic bez pokrycia, żadnej korupcji władzy, żadnych afer i komisji śledczych... miodzio... tylko chyba by nie starczyło nam polityków Cytuj
wlodas Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Im wiecej czerwonych wybijasz tym wiecej ich włazi Moze sie nad tym zastanowic ?? i moze zostawic w spokoju ?? Cytuj
gladki Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Może masz rację,lepiej nie ruszac g...a,to mniej śmierdzi Cytuj
wald Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 Pchają sie jak świnie do koryta....a może by tak świnie zostwić w spokoju a powywracać im koryta. To jest chyba metoda. Cytuj
blakop Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Masz racje Jacdiag. No małej pikanterii dodaje fakt, że link zamieścił sam admin... Inna sprawa, że gdzie są moderatorzy?? Byś spróbował po raz któryś nieopatrznie zapytać o HAK czy inny "banał", to od razu się tam zacznie wymądrzać, że było na forum, żeby wyszukiwarki używać i takie tam... i temat od razu zamknięty by był. Tutaj mądrali nie ma... Wiecie o którym mówię. Ten niewysoki taki - zapomniałem nazwiska... No ten co teraz sobie kupił taką rajdówkę jak Kubica miał... Cytuj
Regan55 Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Wiecie o którym mówię. Ten niewysoki taki - zapomniałem nazwiska... No ten co teraz sobie kupił taką rajdówkę jak Kubica miał... Cytuj
SUOMI Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Norbert Jezierski, Sluchaj kolego to twoje przekierowanie według adresu :http://www.gra.mkombinat.com/gra/ - to moj komp . zablokowal jako złosliwe oprogramowanie. Sory ale według mnie ktos obcy z zewnątrz w tym przekierowaniu cos majstrowal Cytuj
Psuj Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Sluchaj kolego to twoje przekierowanie Norbert Jezierski Wysłany: 26-09-2005, 09:11 Sejm, Wiejska, nowy Parlament ... Się obudzili... Cytuj
Jacdiag Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 Się obudzili... to wszystko wina Gee, bo odkopała staroć ... Cytuj
Regan55 Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 to wszystko wina Gee, bo odkopała staroć ... Czyzby w Gee rozbudziła sie miłość do archeologii.... Cytuj
Tomek D Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/poslanka-po-dala-sie-nabrac-dziennikarzowi-rz-wysm,1,5530085,wiadomosc.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi