Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyskakuje mi błąd na stronie CEP-a i nie mogę wysłać raportu, czy macie tak samo?[

Napisano

Wszyscy nie lubią poniedziałków ........ :)

Napisano

Dopiero co wysłałem, bez żadnych problemów.

Napisano

Teraz również bez żadnych problemów wysłałem raport, widocznie usunęli usterkę.

Napisano

Wysyłam około 7- mej rano, nie było problemu,,,

Napisano
nie działa

Działa,działa...Wszystko idzie jak świeze bułeczki... :D

• 1 month later...
Napisano

Ja nie mogę dodać paczki i nie wiem, czy coś u mnie, czy u nich dlatego się pytam.

Napisano

Działa, sprawdź czy karta siedzi dobrze w czytniku.

• 6 months later...
Napisano

Działa wam strona cepa?

Mi przy próbie wysłania pliku wyrzuca błąd.

Myślałem, że to wina javy ale na innych stronach działa bez problemu

Edit:

Ooo i jeszcze takie coś mi wyskakuje:

cepik.jpg.f68f1b2d122496b3b4d17ec36086be40.jpg

cepik2.jpg.7dd0668766b83cf6cbbeda311dcc9ed2.jpg

cepik3.thumb.jpg.b72a319a5984d416fcded79f19e9aae3.jpg

Napisano

Może być to błąd Javy, spróbuj odinstalować ją, wyczyść kompa przy użyciu Ccleanera lub Odkurzacza a następnie ponownie zainstaluj Javę. Powinno wszystko być OK, jeśli nie - możliwe, że masz uwalone coś w systemie.

Napisano

Wysyłałem przed kwadransem, poszło bez problemu.

Napisano

Iamthelaw, zadzwoń na infolinię - oni nie gryzą.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
oni nie gryzą

Pewnie że nie gryzą, połykają w całości.

Napisano

Problem już rozwiązany.

Według pomocy technicznej CEPiKu winna jest temu najnowsza aktualizacja javy i mają w związku z tym pełno zgłoszeń i urwania głowy.

Aż dziw, że nikt na forum o tym nie pisze...

Napisano
Aż dziw, że nikt na forum o tym nie pisze...

No jak to nie pisze :evil:

Może być to błąd Javy, spróbuj odinstalować ją, wyczyść kompa przy użyciu Ccleanera lub Odkurzacza a następnie ponownie zainstaluj Javę. Powinno wszystko być OK, jeśli nie - możliwe, że masz uwalone coś w systemie.
Napisano

Wystarczy zadzwonić na infolinie i pokierują ( mi pomogli) co zrobić. ::hey

Napisano

Problem z JAVA- odinstaluj Firefoxa i zainstaluj starszą wersje 3.6.12 będzie hulało

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.