pentagram Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Wyskakuje mi błąd na stronie CEP-a i nie mogę wysłać raportu, czy macie tak samo?[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavel102 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 dokładnie mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Cep na urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 plus GSM też nie hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Wszyscy nie lubią poniedziałków ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 U mnie bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Dopiero co wysłałem, bez żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2011 Teraz również bez żadnych problemów wysłałem raport, widocznie usunęli usterkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 nie działa ,od soboty próbuje i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Wysyłam około 7- mej rano, nie było problemu,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 nie działa Działa,działa...Wszystko idzie jak świeze bułeczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Działa Wam CEP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Ja nie mogę dodać paczki i nie wiem, czy coś u mnie, czy u nich dlatego się pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Działa, sprawdź czy karta siedzi dobrze w czytniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Już działa z Javą coś było nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iamthelaw Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Działa wam strona cepa? Mi przy próbie wysłania pliku wyrzuca błąd. Myślałem, że to wina javy ale na innych stronach działa bez problemu Edit: Ooo i jeszcze takie coś mi wyskakuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 13 Marzec 2012 Autor Share Napisano 13 Marzec 2012 Może być to błąd Javy, spróbuj odinstalować ją, wyczyść kompa przy użyciu Ccleanera lub Odkurzacza a następnie ponownie zainstaluj Javę. Powinno wszystko być OK, jeśli nie - możliwe, że masz uwalone coś w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Wysyłałem przed kwadransem, poszło bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Iamthelaw, zadzwoń na infolinię - oni nie gryzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 oni nie gryzą Pewnie że nie gryzą, połykają w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iamthelaw Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Problem już rozwiązany. Według pomocy technicznej CEPiKu winna jest temu najnowsza aktualizacja javy i mają w związku z tym pełno zgłoszeń i urwania głowy. Aż dziw, że nikt na forum o tym nie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 14 Marzec 2012 Autor Share Napisano 14 Marzec 2012 Aż dziw, że nikt na forum o tym nie pisze... No jak to nie pisze Może być to błąd Javy, spróbuj odinstalować ją, wyczyść kompa przy użyciu Ccleanera lub Odkurzacza a następnie ponownie zainstaluj Javę. Powinno wszystko być OK, jeśli nie - możliwe, że masz uwalone coś w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Wystarczy zadzwonić na infolinie i pokierują ( mi pomogli) co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Problem z JAVA- odinstaluj Firefoxa i zainstaluj starszą wersje 3.6.12 będzie hulało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi