marbie Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Po sciągnieciu prawej osłony, na ramie z tyłu widnieje nr VIN. p.s. Zamieszczam to bo straciłem sporo czasu zanim znalazłem ten nr. Brak jakiego kolwiek okienka do odczytu VIN-u zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Szukanie numeru i TZ w tych wynalazkach zajmuje niestety lwią część badania A radość jak się znajdzie po godzinie to prawie jak orgazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 A radość jak się znajdzie po godzinie to prawie jak orgazm Uważaj żeby motorynki nie spodobały Ci się bardziej od ślubnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Uważaj żeby motorynki nie spodobały Ci się bardziej od ślubnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Nie wiem jak u was, ale ja w ciągu dwóch tygodni miałem 4 sztuki zakupione jako nowe z dokumentami z innego skutera. Jeden nawet papier miał wystawione na inną markę . Ciekaw jestem jak teraz to wszystko odkręcą, niektóre firmy sprzedające skutery dawno zostały zlikwidowane. Uczulam wszystkich na pomyłki w nr. ramy, trzeba szukać do skutku albo dać właścicielowi śrubokręt i klucze, i heja rozbierać go do gołej ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 A ja ostatnio Komarku znalazłem niezgodność w DR numeru ramy, która była od 30 lat Na szczęście właściciel znalazł jakieś papiery z zakupu tego bolidu z roku bodajże 1980 i tam było zgodne z tym co na ramie i udało się odkręcić bo inaczej byłoby ciężko a nawet bardzo ciężko a TZ oczywiście nie było i już ma nową zastępczą i śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi