Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nasza działa od 1.04.1988. Tzn. tu pracuje, ale miałem pierwsze spotkanie gdzie indziej !

Napisano

Nasza skp od 1979. Ja pracuję od 1998.Pracowalem wcześniej na skp w (kiedyś się tak nazywało) Szczecinie w Wojew.kolumnie trensportu saniternego.(wkts)Teraz się dowiedziałem że jednak od 1971!!!

Napisano

Mój szef pracuje od 1969 roku, pierw oczywiście była pństwowa a od kilku lat jest prywatna. Mamy nawet wycinek z jakiejś gazety (chyba początek lat siedemdziesiątych) były wtedy trzy stacje w województwie! Wtedy to było życie diadnosty a teraz mamy trzy w mieście.

Napisano

Moja zaczeła raczkować,ma roczek i troszkę,ale wczesniej pracowałem w dwóch okręgówkach :D

Napisano

Moja istnieje od maja 2004 r i to jest moja pierwsza praca w charakterze diagnosty. Teraz czeka nas przebudowa na okręgową.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Poprzednio na stacji istniejącej od 1968r. Obecnie w tej samej firmie na stacji, która ma 4 lata.

Napisano

Stacja działa od 2001 roku jako stacja MON zgodnie z rozporządzeniem o badaniach

pojazdów monowskich , po reoreganizacji . Przedtem było to tylko stanowisko diagnostyczne .

Napisano

Mojej w lipcu stuknął rok. Wcześniej w takiej, która działa od 1965 bodajże.

Ale czemuś tam nie pasowałem :twisted:

Napisano

Moja w styczniu obchodziła 30-lecie,chociaż od 12-lat na nowym miejscu,pozdrawiam.

Napisano

Moja powstała w 2001roku, ale ja pracuje na niej od roku. Właśnie przygotowujemy się do kontroli TDT.

Napisano

Nasza powstała w 1984 r i też szykuje się na odbiór TDT

Napisano

SKP -okręgowa , powstala 2003 roku, w przyszłym roku mamy odbiór przez TDT ,uprawnienia mam od 20 lat ale czynnym diagnostą jestem od 3 lat na tej nowej stacji a stacja palce lizać

• 2 weeks later...
Napisano
Moja jest kilku miesiecznym noworodkiem :lol:

W związku z wiekiem stacji podejrzewam że nie macie żadnych rozszerzeń, aktualnie pracuje na takiej stacji.Wcześniej 2 lata pracowałem z wszystkimi rozszerzeniami cdefgh na innej stacji za psiacze pieniążki.I w związku z tym proponowałbym zacieśnić nasze kontakty ( stworzyć może lobbing np. w SEJMIE) dostać maluteńką literkę cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc :?:

Napisano

Moja SKP od Września 2003r. Od 2003r. wstąpiłem do Zakonu Braci Diagnostów.