max72 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 jakby ktoś szukał nr VIN (produkcja Brazylia) to jest nabity z prawej strony ramy pod spodem pomiędzy zbiornikem paliwa a powietrza znalazłem po prawie pół godziny szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 jakby ktoś szukał nr VIN (produkcja Brazylia) to jest nabity z prawej strony ramy pod spodem pomiędzy zbiornikem paliwa a powietrzaznalazłem po prawie pół godziny szukania No te pół godziny to jeszcze nie rekord w ciężarówce... Dzięki za info! Szkoda tylko że zanim mi się trafi jakaś L8o to już zapomnę gdzie to jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 to już zapomnę gdzie to jest.... to wtedy w wyszukiwarce forumowej wpiszesz "vin VW L80" i gotowe albo nawet google to znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 to już zapomnę gdzie to jest.... to wtedy w wyszukiwarce forumowej wpiszesz "vin VW L80" i gotowe albo nawet google to znajdzie Chyba masz jakieś inne google, moje, jak czegoś takiego, a zwłaszca kiedy pilnie szukam, to mi odrazu nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 http://www.google.pl/search?q=vin+vw+l80&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 http://www.google.pl/search?q=vin+vw+l80&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a JAPA, SUNRISE a o NORCOMIE nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 U mnie Norcom na drugiej pozycji, ale ma to jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 U mnie Norcom na drugiej pozycji, ale ma to jakieś znaczenie? Nie, ale jak Norcom drugi, to dzieki temu możesz sobie dobrze rozkodować VIN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi