Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Podpowiedzcie mi czy jeżeli ma się do zaliczenia 100 i opisowe to pytania na opisowym mogą dotyczyć wszystkiego czy tylko autobusu. Dzięki bardzo pozdrawiam.

Napisano

kolego ostatnio jak bylem na egzaminie to Ci co pisali tylko autobus mieli opis z ADR . Takze z tego wynika ze mozesz trafic na wszystko.

[ Dodano: 23-01-2012, 10:54 ]

mariusz79, a tak apropo ladna masz miejscowosc chyba zjadles literke r w "warszawa"

Napisano

a z czego sie uczysz? podaj maila na pw tocos Ci wysle moze sie przydac do nauki

Napisano

z vademecum i z materiałów które dostałem na kursie. powiem szczerze że raczej byłem nastawiony tylko na autobus. ale jak widać masa energii psu w budę. mariusz.stogniew@wp.pl

Napisano

Witam.

Mam pytanie odnośnie egzaminu poprawkowego. Na poprzednim terminie udało mi się zaliczyć część pierwszą oraz piątą. Mam więc jeszcze do zaliczenia autobus 100, ADR, gaz i opisówkę.

Jak więc rozumien wysyłam do TDT kolejny wniosek o egzamin w którym zaznaczam w punkt drugi, trzeci i czwarty. Ale jak mam zaznaczyć na tym wniosku, że mam tez do poprawki opisówkę ?

Napisano

(22) 4902902 pozniej wybierz 3 a jeszcze pozniej 2 i tam sie dowiesz od zrodla

Napisano

a swoją drogą to troche dziwne, że nikt nie wie jak wypełnić wniosek o poprawkę

czyżby wszyscy zdali za pierwszym razem ;)

Napisano

ja za pierwszym razem zdałem wszystko oprócz ADR i autobus temp 100 także nie wiem jak to jest gdy się nie zda opisówki:)

Napisano

Ja poprawiałem opisówke .

W wniosku musisz zaznaczyć części które będziesz poprawiał i na końcu dopisać

,,+ opisówka'' jeżeli masz ją poprawiać :)

Napisano
a swoją drogą to troche dziwne, że nikt nie wie jak wypełnić wniosek o poprawkę

czyżby wszyscy zdali za pierwszym razem ;)

kolego jelon, jeśli mogę coś podpowiedzieć, to proponuję napisać sobie Wniosek o dopuszczenie do egzaminu w programie ms word, ja tak zrobiłem. Nie trzeba nic kreślić a bez problemu można coś zmienić np. można dopisać informację odnośnie poprawki egzaminu opisowego, której to informacji w we wzorze wniosku nie ma.