Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

hyundai getz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejka, Podpowiedzcie koledzy czy Hyundai Getz 2008r cieżarowy 2 osoby jak jest klasyfikowany podrodzaj? Gość wiadomo chce do vatu.

Napisano

Nie wiem czy ktoś Ci to powie,ale niech da homo i po kłopocie.

Napisano
tak mu powiedziałem, pojechał szukać

oby znalazł, bo z VAT-u nici :-D

Napisano
Nie wiem czy ktoś Ci to powie

Wielozadaniowy. :D

Innego podrodzaju nie ma.

Napisano
Wielozadaniowy.

Innego podrodzaju nie ma.

A dlaczego Dareczku a Van niemoże być dla Vat-1

Wielozadaniowy to poj.który przechodzi więcej niz 1 etap homulogacyjny

Napisano
A dlaczego Dareczku

A dlatego że wszystkie ciężarowe Getz -y w katalogu ITS mają wielozadaniowy.

Nawet osobówki tak mają , jest tylko klika w hatchbacku .

Napisano
A dlatego że wszystkie ciężarowe Getz -y w katalogu ITS mają wielozadaniowy.

A homolugacja Hundai fabryczna jaka jest van czy wielozadaniowy ??

Hyundai Motor Poland wprowadza 12 lutego 2007 do sprzedaży model Getz Van z homologacją samochodu ciężarowego.

Napisano

gość przyjechał z homo i jest wielozadaniowy :)

Napisano
gość przyjechał z homo i jest wielozadaniowy :)

No to ma podstawę do vat-1

1) pojazdów samochodowych mających jeden rząd siedzeń, który

oddzielony jest od części przeznaczonej do przewozu ładunków

ścianą lub trwałą przegrodą, klasyfikowanych na podstawie przepisów

prawa o ruchu drogowym do podrodzaju: wielozadaniowy,

van;

Napisano
Hyundai Motor Poland wprowadza 12 lutego 2007 do sprzedaży model Getz Van z homologacją samochodu ciężarowego.

Olga w innym temacie zwróciła uwagę że nawet jeżeli ma z nazwie FURGON to może być wpisany podrodzaj VAN (w Transitach chyba tak jest) ,tu może być podobnie.

Ostatnio dzwoniłem do Renault w sprawie Mastera i dopiero na koniec mi pan wyjaśnił że u nich jest jako FURGON ale podrodzaj VAN.

Napisano
jako FURGON ale podrodzaj VAN.

U mnie w Citroen Jumper jest podobnie :-D

Napisano

Mam przed sobą certificte Fiat Dukato pozycja 38 BB-Furgone

Napisano
Wielozadaniowy to poj.który przechodzi więcej niz 1 etap homulogacyjny

? nie bardzo kumam co ma ilośc etapów homologacji do wielozadaniowości bo wiele takich pojazdów jest np specjalnymi a nie ciężarówkami

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs