szyszon Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Hejka, Podpowiedzcie koledzy czy Hyundai Getz 2008r cieżarowy 2 osoby jak jest klasyfikowany podrodzaj? Gość wiadomo chce do vatu. Cytuj
mirek.g Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Nie wiem czy ktoś Ci to powie,ale niech da homo i po kłopocie. Cytuj
zjc Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 tak mu powiedziałem, pojechał szukać oby znalazł, bo z VAT-u nici Cytuj
DARIO64 Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Nie wiem czy ktoś Ci to powie Wielozadaniowy. Innego podrodzaju nie ma. Cytuj
darkdog Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Wielozadaniowy. Innego podrodzaju nie ma. A dlaczego Dareczku a Van niemoże być dla Vat-1 Wielozadaniowy to poj.który przechodzi więcej niz 1 etap homulogacyjny Cytuj
DARIO64 Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 A dlaczego Dareczku A dlatego że wszystkie ciężarowe Getz -y w katalogu ITS mają wielozadaniowy. Nawet osobówki tak mają , jest tylko klika w hatchbacku . Cytuj
darkdog Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 A dlatego że wszystkie ciężarowe Getz -y w katalogu ITS mają wielozadaniowy. A homolugacja Hundai fabryczna jaka jest van czy wielozadaniowy ?? Hyundai Motor Poland wprowadza 12 lutego 2007 do sprzedaży model Getz Van z homologacją samochodu ciężarowego. Cytuj
szyszon Napisano 23 Luty 2012 Autor Napisano 23 Luty 2012 gość przyjechał z homo i jest wielozadaniowy Cytuj
Marek1 Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 gość przyjechał z homo i jest wielozadaniowy No to ma podstawę do vat-1 1) pojazdów samochodowych mających jeden rząd siedzeń, który oddzielony jest od części przeznaczonej do przewozu ładunków ścianą lub trwałą przegrodą, klasyfikowanych na podstawie przepisów prawa o ruchu drogowym do podrodzaju: wielozadaniowy, van; Cytuj
DARIO64 Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Hyundai Motor Poland wprowadza 12 lutego 2007 do sprzedaży model Getz Van z homologacją samochodu ciężarowego. Olga w innym temacie zwróciła uwagę że nawet jeżeli ma z nazwie FURGON to może być wpisany podrodzaj VAN (w Transitach chyba tak jest) ,tu może być podobnie. Ostatnio dzwoniłem do Renault w sprawie Mastera i dopiero na koniec mi pan wyjaśnił że u nich jest jako FURGON ale podrodzaj VAN. Cytuj
darkdog Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 jako FURGON ale podrodzaj VAN. U mnie w Citroen Jumper jest podobnie Cytuj
lisek Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Mam przed sobą certificte Fiat Dukato pozycja 38 BB-Furgone Cytuj
Psuj Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Wielozadaniowy to poj.który przechodzi więcej niz 1 etap homulogacyjny ? nie bardzo kumam co ma ilośc etapów homologacji do wielozadaniowości bo wiele takich pojazdów jest np specjalnymi a nie ciężarówkami Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi