berecik Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Umieścimy na forum zdjęcia pojazdów naJbardziej udziwnionych, "stuningowanych", zwariowanych. Najciekawsze zdjęcie nagrodzimy. Co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Może coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 A to Jawa po gruntownym tuningu i Trabant pozbawiony zbędnego balastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 5 Październik 2005 Autor Share Napisano 5 Październik 2005 To będzie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Zacznij odkładać kasę za surowce wtórne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Polska myśl techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Panowie umieszczajcie zdjęcia swojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Moje zrobiłem sam w minioną sobote na zlocie [ Dodano: 14-11-2005, 22:47 ] Pojazdy najbardziej udziwnione umarły. [ Dodano: 15-07-2007, 08:45 ] Na podzespołach Fiat 126p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baesler Napisano 9 Grudzień 2016 Share Napisano 9 Grudzień 2016 No to i ja dodam coś od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 9 Grudzień 2016 Share Napisano 9 Grudzień 2016 A co ten pojazd ma wspólnego z ruchem drogowym i PoRD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 9 Grudzień 2016 Share Napisano 9 Grudzień 2016 Po prostu Baesler nie doczytał drobnego druku ... czyli co przyjeżdża na nasze SKP ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 9 Grudzień 2016 Share Napisano 9 Grudzień 2016 co ten pojazd ma wspólnego z ruchem drogowym i PoRD? Transport intermodalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iamthelaw Napisano 9 Grudzień 2016 Share Napisano 9 Grudzień 2016 Ale plus za odświeżenie tematu. Może jakieś rozluźnienie atmosfery nastąpi Muszę pogrzebać w swoich zbiorach fotografii i wybrać coś ciekawego. Palio bez podłogi pewnie tu nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez76 Napisano 10 Grudzień 2016 Share Napisano 10 Grudzień 2016 Transport intermodalny . Dareczku przestań bo jeszcze uwierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 10 Grudzień 2016 Share Napisano 10 Grudzień 2016 Palio bez podłogi pewnie tu nie pasuje? To, tylko i wyłącznie do "Druciarstwa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baesler Napisano 10 Grudzień 2016 Share Napisano 10 Grudzień 2016 A co ten pojazd ma wspólnego z ruchem drogowym i PoRD? Przejeżdża przez przejazdy kolejowo-drogowe. Także czasami pojawia się na drodze. Chwilowo, bo chwilowo ale jednak Ciekawostka taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 10 Grudzień 2016 Share Napisano 10 Grudzień 2016 Jak zwykle naciągasz pod swój ustrój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 10 Grudzień 2016 Share Napisano 10 Grudzień 2016 naciągasz pod swój ustrój ... ojtam... luzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymekJ Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Skoro już mowa o pojazdach szynowo-drogowych - takie coś - ex. samochód SW: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Takie wynalazki były robione też w oparciu o Syrenę oraz Fiata 126p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 No i przede wszystkim Warszawa Z wykorzystaniem żuka widziałem ciekawsze wynalazki z kolei: http://histografy.pl/mitor-01/ Maluszki przerabiane na drezyny to dzisiaj śmigają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomimacko Napisano 15 Maj 2018 Share Napisano 15 Maj 2018 A ja takiego uchwyciłem u mnie w mieścinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchu Napisano 15 Maj 2018 Share Napisano 15 Maj 2018 Dwa w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 19 Maj 2018 Share Napisano 19 Maj 2018 ????????? a resztę sami skomentujcie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 19 Maj 2018 Share Napisano 19 Maj 2018 Rydwan był już przerabiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi