Norbert Jezierski Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Piszcie, co na ten tamat sądzicie. Kto z Was chce czegoś takiego, ile moglibyście dać na organizację itp. Ognisko i wigwam czy raczej sala ? Z noclegiem ? Bez ? Piątek czy sobota ? Tylko forumowicze czy nie tylko ? 20-30 osób ? Mniej czy więcej ... Impreza taka - jeśli się odbędzie - nie będzie miała chrakteru komercyjnego - tzn. rozliczone będa tylko i wyłącznie faktycznie poniesione wydatki ... Cytuj
Psuj Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Jak zawsze mówiłem jestem za. Proponuję sobotę z noclegiem. Ognisko będzie bardziej luźne i towarzyskie, tylko trza się cieplej ubrać. Najlepiej w jakimś ośrodku gdzie od razu można załatwić nocleg. Cytuj
wlodas Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Z pewnoscią bedzie wielu chętnych , wiec moze na początek podzielic polske na obszary i srodkowym punkcie danego obszaru zorganizowec spotkanie . Osobiscie jestem za( sobota - niedziela). Cytuj
rajmund zawieja Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Osobiście jestem za najlepiej w sobote w gronie forum Cytuj
gladki Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 wiec moze na początek podzielic polske na obszary i srodkowym punkcie Myślę że Norbert się ze mna zgodzi że środkowy punkt leży gdzieś koło Poznania,tyle tu ośrodków wypoczynkowych,ZANIEMYŚLl,SKORZĘCIN.Może 100-zł za dwa dni.Noclegi w Skorzęcinie teraz po sezonie są ok.20 zł od łebka.JESTEM ZA Cytuj
wlodas Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 No i o to chodzi ,o to chodzi !! super!! Cytuj
gladki Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Rzucajcie pomysły CO,GDZIE I KIEDY,może zna ktoś jeszcze fajniejsze miejsca.Panie NORBERCIE Pan dużo podróżuje Cytuj
berecik Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Jak najbardziej sobota z noclegiem Cytuj
Sebastian ZG Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Jestem ZA oczwiście sobota z noclegiem Cytuj
08/15 Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 +1 Na sobotę z noclegiem bo noce sa zimne Cytuj
gladki Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Chłopaki idzie jesień,noce robią się coraz chłodniejsze Cytuj
Psuj Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 noce robią się coraz chłodniejsze To trza się będzie nieźle rozgrzewać... Cytuj
gladki Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Wiesz jakie są statystyki odnosnie zamarznietych klientów nocnych eskapad ZASTRASZJACE Ale ze zdjecia wynika że imprezka była suuuuuuuuper Cytuj
zdzichu Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 już przed imprezą się rozgrzewacie , to co będzie jak dojdzie do skutku Cytuj
rajmund zawieja Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Impreza ze zdięcia wygląda super ale jak się po niej czuli nic nie wiadomo Cytuj
gladki Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Widzę że wszyscy się napalili (podniecili),a tu od 2 dni cisza,nawet ADMIN sie nieodzywa,czyzby MAMUSKI dowiedziały się co ich MĘŻOWIE szykują Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Chyba najlepsza będzie sobota z noclegiem koło Poznania czyli siedziby Norcomku. Można pogodzić pogodę czyli ognisko przed salą. Jak będzie mróz to sobie można posiedzieć w Sali. Tylko jak imprezka będzie w stylu fotki to ja się nie pisze. Cytuj
08/15 Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Ależ to był tylko żart. I fakt ,że jegomość na pierwszym planie posiada charakterystyczne nakrycie głowy kojarzące się z jednym z modów na tym forum nic nie znaczy. Zbieżność jest czystym przypadkiem. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Tylko jak imprezka będzie w stylu fotki to ja się nie pisze. O niczym nie będziesz wiedział - a fotkę zrobimy z ukrycia Cytuj
SKP Szczecinek Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Rozumiem, że bez żon ale dziewczyny będzie można zabrać. Darek Cytuj
berecik Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Rozumiem, że bez żon ale dziewczyny będzie można zabrać. Darek "koleżanki" przyjmiemy do grona na wieczór Cytuj
gladki Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Rozumiem, że bez żon ale dziewczyny będzie można zabrać. Chyba na kierowców Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 Prawie żadnych kobiet !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi