Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Impreza integracyjna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piszcie, co na ten tamat sądzicie.

Kto z Was chce czegoś takiego, ile moglibyście dać na organizację itp. Ognisko i wigwam czy raczej sala ? Z noclegiem ? Bez ? Piątek czy sobota ?

Tylko forumowicze czy nie tylko ? 20-30 osób ? Mniej czy więcej ...

Impreza taka - jeśli się odbędzie - nie będzie miała chrakteru komercyjnego - tzn. rozliczone będa tylko i wyłącznie faktycznie poniesione wydatki ...

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• gladki

12

• berecik

10

• Norbert Jezierski

8

• Psuj

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Jak zawsze mówiłem jestem za. Proponuję sobotę z noclegiem. Ognisko będzie bardziej luźne i towarzyskie, tylko trza się cieplej ubrać. Najlepiej w jakimś ośrodku gdzie od razu można załatwić nocleg.

Napisano

Z pewnoscią bedzie wielu chętnych , wiec moze na początek podzielic polske na obszary i srodkowym punkcie danego obszaru zorganizowec spotkanie . Osobiscie jestem za( sobota - niedziela).

Napisano
wiec moze na początek podzielic polske na obszary i srodkowym punkcie

Myślę że Norbert się ze mna zgodzi że środkowy punkt leży gdzieś koło Poznania,tyle tu ośrodków wypoczynkowych,ZANIEMYŚLl,SKORZĘCIN.Może 100-zł za dwa dni.Noclegi w Skorzęcinie teraz po sezonie są ok.20 zł od łebka.JESTEM ZA :D:D

Napisano

Rzucajcie pomysły CO,GDZIE I KIEDY,może zna ktoś jeszcze fajniejsze miejsca.Panie NORBERCIE Pan dużo podróżuje 8)

Napisano
noce robią się coraz chłodniejsze

To trza się będzie nieźle rozgrzewać...

Napisano

Wiesz jakie są statystyki odnosnie zamarznietych klientów nocnych eskapad :? ZASTRASZJACE :mrgreen:

Ale ze zdjecia wynika że imprezka była suuuuuuuuper :D:D:D

Napisano

już przed imprezą się rozgrzewacie , to co będzie jak dojdzie do skutku :roll::roll::roll:

Napisano

Impreza ze zdięcia wygląda super ale jak się po niej czuli nic nie wiadomo :lol::lol::lol:

Napisano

Widzę że wszyscy się napalili (podniecili),a tu od 2 dni cisza,nawet ADMIN sie nieodzywa,czyzby MAMUSKI dowiedziały się co ich MĘŻOWIE szykują :mrgreen:

Napisano

Chyba najlepsza będzie sobota z noclegiem koło Poznania czyli siedziby Norcomku. Można pogodzić pogodę czyli ognisko przed salą. Jak będzie mróz to sobie można posiedzieć w Sali. Tylko jak imprezka będzie w stylu fotki to ja się nie pisze.

Napisano

Ależ to był tylko żart. I fakt ,że jegomość na pierwszym planie posiada charakterystyczne nakrycie głowy kojarzące się z jednym z modów na tym forum nic nie znaczy. Zbieżność jest czystym przypadkiem. ;)8)

Napisano
Tylko jak imprezka będzie w stylu fotki to ja się nie pisze.

O niczym nie będziesz wiedział - a fotkę zrobimy z ukrycia :D

Napisano

Rozumiem, że bez żon ale dziewczyny będzie można zabrać.

Darek

Napisano

Darek

"koleżanki" przyjmiemy do grona na wieczór :D

Napisano

Chyba na kierowców :D