ketiw38 Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Witam Jak w temacie proszę o oddanie głosu RAZ DZIENNIE do dnia 15,04.2012. Jest to projekt który może być dofinansowany pod warunkiem oddania największej ilości głosów społeczności internetowej. Głosy oddaje się poprzez wpisanie adresu email. (po otwarciu strony ramka z żółtym tłem) Pomagamy dzieciom w wyjeździe do prawdziwego teatru lalek, a może nawet udział w warsztatach. link http://www.nowaera.pl/component/projektzklasa2/projekty/pokaz/202.html?task=pokaz&view=projekty To jest takie proste Wszystkim którzy zagłosują z góry dziękuję. Poprzez ilość możemy dojść do jakości Cytuj
blakop Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Wyskoczył mi taki komunikat: "Nie można dostarczyć wiadomośći na podany adres" (zaznaczam - adres prawidłowy podałem) Cytuj
grzegorz70 Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Wysłane, czekam teraz na kod aktywujący. Cytuj
Qnick Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 A ja już 2 razy posłałem (wczoraj i dziś) Cytuj
DARIO64 Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Głos oddany. Aż mnie korci napisać że to trochę będzie Cię kosztowało,ale kuzwa nie wiem jak napisać tu na publicznym żeby na mnie nie naskoczyli. Cytuj
darkdog Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 ale kuzwa nie wiem jak napisać tu na publicznym żeby na mnie nie naskoczyli. Nie naskoczą no chyba że Psujek Cytuj
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 Dziękuję wszystkim tym Co zagłosowali i w każdy następny dzień (do 15.04.2012) oddadzą raz dziennie głos - jest to już dużo łatwiejsze Jeszcze raz dziękuję, a koszty - no cóż potrzebny chyba jakiś zlot. Cytuj
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 Nie przejmuj się u mnie też więc czekam na odpowiedź od organizatora dlaczego taka sytuacja zaistniała. [ Dodano: 06-04-2012, 17:55 ] PS Może za dużo głosów szło http://www.nowaera.pl/component/projektzklasa2/projekty/pokaz/202.html?task=pokaz&view=projekty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi