Tomek D Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 Interesuje mnie czy są jakieś przepisy zabraniające wywożenia z Polski (ale pozostających w UE ) pojazdów starszych niż 25 lat, ale nie zarejestrowanych jako zabytkowe. Może jest na forum ktoś obeznany w temacie. Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie znalazłem. Cytuj
mirek.g Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 Wg mnie jeśli nie jest w rejestrze zabytków to można bez problemu. Cytuj
blakop Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 Wg mnie jeśli nie jest w rejestrze zabytków to można bez problemu. Dokładnie tak jest. Cytuj
Janusz1971 Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 Można na 100%,w mojej okolicy działa firma która skupuje Golfy I ,odnawia , a potem sprzedaje w niemczech. Cytuj
motonita Napisano 8 Lipiec 2012 Napisano 8 Lipiec 2012 Wg mnie jeśli nie jest w rejestrze zabytków to można bez problemu. jezeli ma 25 lat smiało mozna, przepisy zabraniaja wywozu pojazdow prale mixerów i innych powyzej 40 roku ... cyba ze masz zgode konserwatora zabykow... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi