markes30 Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 Potrzebuję pomocy. Podczas wysyłania do CEPiK normalnie mnie loguje, widzę wszystkie wcześniej wysłane pliki , wybieram nowy do wysłania, wpisuję kod i zatwierdzam, po czym wyskakuje mi okienko z komunikatem: "Wystąpił błąd podczas podpisywania" Użytkownik został wylogowany. Miał ktoś taki przypadek? Czy coś jest u mnie nie tak?
ijm Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 Czegos takiego jeszcze nie mialem. Wyglada na blad zwiazany z karta, progran ncard dziala normalnie?
bakunyu Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 proponuję skontaktować się w tej sprawie z ENCARDem, ewidentnie wygląda na problem z Kartą lub czytnikiem. http://www.enigma.com.pl/index.php?option=com_contact&catid=32&Itemid=175
IVVO Napisano 26 Kwiecień 2012 Napisano 26 Kwiecień 2012 Miałem tak jak Java źle działała. Wszystko było dobrze do momentu wpisania kodu i dodania paczki a później wylogowało z takim komunikatem ale najpierw sprawdz - jak link wyżej
markes30 Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Na tej stacji o której pisałem raz dziennie dzwoni ktoś z CEPiKu, łączy się zdalnie coś miesza i nada nie działa. Przesłane zostały do CEPiKu jakieś pliki i czekamy.
Rekomendowane odpowiedzi