fuks Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 witajcie. Czy ktoś z Was posiada dane techniczne do takiego motoru? Chodzi generalnie o: - naciski - masę własną oraz DMC? rok produkcji tego sprzętu to 2005 Cytuj
Psuj Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_er-5_2004.php Czy to takowy? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
fuks Napisano 2 Maj 2012 Autor Napisano 2 Maj 2012 tak niestety straszny rozrzut w danych do tego sprzętu w różnych źródłach... ok więc to co znalazłem: masa - 170-205 DMC - 375,380 ale największy nacisk osi w granicach 2-2,8 kN i bądź mądry pisz wiersze Cytuj
pentagram Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Mam takie dane: Rocznik : 2005 Marka : KAWASAKI Model : ER 500 Kod typu, modelu : C4P Rodzaj silnika : silnik niskoprężny Rodzaj paliwa : etylina bezołowiowa Pojemność silnika [ccm] : 498 Masa własna [kG] : 179 Dop. masa całkowita - administracyjna [kG] : 340 Liczba miejsc : 2 Rozstaw osi skrajnych [m] : 1,43 Rozmiar opon przednich : 130/70 17 Rozmiar opon tylnych : 130/70 17 Maksymalna moc silnika [kW] : 37 - przy obr/min : 9000 Długość pojazdu [m] : 2,110 Szerokość pojazdu [m] : 0,730 Wysokość pojazdu [m] : 1,330 Dop. nacisk osi przedniej - administracyjny [kN] : 1,7 Dop. nacisk osi tylnej 1 - konstrukcyjny [kN] : 1,6 Lokalizacja tabliczki znamionowej : główka ramy lewa strona Lokalizacja numeru nadwozia/podwozia : główka ramy prawa strona Nośność jednej opony [kG] : 265 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi