jankowycz Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 jak spuścić płyn chłodzący z bloku czy sie wogóle da Cytuj
Psuj Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 jak spuścić płyn chłodzący z bloku czy sie wogóle da Praktycznie w żadnym współczesnym samochodzie nie da się spuścić płynu z bloku silnika. Są specjalne urządzenia które go wysysają w podciśnieniu. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
bertone122 Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 jak rozgrzejesz silnik i otworzy się termostat to trochę spuścisz, ale nie wszystko, ja ostatnio wymieniałem rozrząd w vw polo na zimnym silniku i jak wymontowałem pompę wody to płyn poleciał pomimo spuszczenia płynu z chłodnicy. Weź jeszcze zobacz czy do obudowy termostatu dochodzą węże które można zdjąć. Cytuj
Psuj Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 jak rozgrzejesz silnik i otworzy się termostat To jest podstawą nawet przy opróżnianiu podciśnieniowym Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
darkdog Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 Są specjalne urządzenia które go wysysają w podciśnieniu. Tak samo jak z wymianą płynu ham czy oleju niewspomne o wymianie oleju z automatycznej skrzyni biegów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi