wiesław Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Gdzie jest numer nadwozia, to co jest w Autodacie nie pasuje, może ktoś miał taki pojazd z r2001. tabliczka jest na prawym słupku , po prawej stronie szyby jest jest widoczny dwu członowy nr nadwozia ale nie wydaje mi się ze to moze byc to Cytuj
wiesław Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 niestety ale tam jest pusto , chyba że jest czymś zasłoniete Cytuj
Psuj Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Miałem xsarę 2001 ale vin też był na podszybiu na środku Cytuj
wiesław Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 czy jest czymś przykryty , bo ściana jest goła Cytuj
berecik Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Ja miałem przegroda czołowa prawa strona a po lewej tabliczka z numerem Cytuj
wiesław Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 tabliczka jest na prawym słupku Cytuj
Psuj Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 bo ściana jest goła Nie ściana, a podszybie (mniej więcej tak jak w bmw) Może być klapka. Cytuj
wiesław Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 rozebrałem całą ścianę , tam jest tylko plastikowa nakładka i wycieraczki , Cytuj
Psuj Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 rozebrałem całą ścianę Ty zboczeńcu , a tak serio może jaki przekręt??? A może kiedyś jaki zachodni wydział komunikacji (bo rozumuję, że autko przyjechało do naszego pięknego kraju z zachodu) nabił gdzie nowy numer a ty szukaj do usr...j śmierci. Niemcy często nabijają taki sam numer vin jak fabryczny. Cytuj
wiesław Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 nie , żadnych spawów nic nie widać, może gdzieś przeniesli ten numer, autodata 2005 pokazuje tam gdzie piszecie , w moim programie z danymi też pokazują że podszybie , w jednym przypadku jest zdjęcie ze tabliczka jest w bagazniku , ale ona jest na prawym słupku , od widocznego kielicha lewego amorka do prawego nić nie ma , jest tylko po prawej stronie widoczny otwór w szybie i jest tam numer składający się z dwóch rzędów [VIN ] i po lewej stronie szyby jednorzędowy Cytuj
pablo Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Wiesław a zadzwoń do serwisu citroena może oni ci pomogą. Ja tak czasami robię jak mam problemy z odnalezieniem nr VIN albo silnika. Cytuj
Lukasz0417 Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 VIN - podszybie, TZ - prawy słupek B Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi