berecik Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Często nas pytają, co oznaczają niektóre skróty literowe stosowane przez producentów, lub uzywane w dokumentacjach. Głowimy się przy tym i szukamy tracąc czas.Te, które znalazłem - zebrałem i zamieszczam. Ich liczba przybywa, więc na pewno wszystkich ich tam nie ma, ale na pewno każdy coś znajdzie dla siebie ! Oznaczenia i skróty stosowane w pojazdach.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Ja obiecuję wrzucić coś ze swoich zasobów za kilka dni - teraz w żadną stronę nie mam czasu ... Dobrze, że inni mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szef Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 Całkiem ciekawe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Ciekawe i przydatne. Dzięki o BERECIKU A jak bedziesz w Zielonej Górze to wpadnij do mnie po piwko za prawa autorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 bardzo ciekawe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Nieżle wygarnąłeś,jednym słowem przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denderys Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Rewelacja , na pewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 No pewnie że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosma Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Polecam: http://www.forumsamochodowe.pl/slownikmotoryzacyjny/693,boo_switch_ang_brake_on-off_switch_/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 No proszę ile ciekawych materiałów można znaleś i stron - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi