WOJT999 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 ja jeszcze 1,5 tyg a potem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koniec wolnosci Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 ja jeszcze 1,5 tyg a potem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koniec wolnosci Hmmm, w sumie żałować Cię nie będę - bo w imię czego masz mieć lepiej ? Cytuj
08/15 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 No to większość z dziewięciu i pół tygodnia masz już za sobą Zyskujesz za to kolejnego członka rodziny jaką jest teściowa. Marny deal. To jedyna osoba, której samochód przechodzi u mnie badanie, mający jednocześnie usterki zagrażające bezpieczeństwu (życiu) Cytuj
WOJT999 Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 hehe a tesciu ma przeglad samochodu w piatek ..............,,przyszla zonka,, looka wiec nic wiecej nie pisze teraz, reszta a pracy Cytuj
gladki Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 ja jeszcze 1,5 tyg a potem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koniec wolnosci No to NAJLEPSZE ŻYCZENIA,ale fraktycznie po co masz miec lepiej od nas P.S. TESCIOWA-nie taki diabeł straszny jak go malują Cytuj
08/15 Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 TESCIOWA-nie taki diabeł straszny jak go malują Ok Gładki. A teraz powiedz teściowej aby odsunęła pistolet od twojej skroni i się zrelaksowała. Moim zdaniem są one najczęstrzą przyczyną niezidentyfikowanych trzeszczeń dobiegających do uszu kierowcy. Cytuj
mariusz Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 ja jestem i to w pełni wolny ale nie podoba sie to mojej mamie bo nie ma mnie cały weekend tylko baluje Cytuj
zdzichu Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 i rozpocznie się balowanie ale w inny sposób Cytuj
gladki Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Moim zdaniem są one najczęstrzą przyczyną niezidentyfikowanych trzeszczeń dobiegających do uszu kierowcy Zawsze robię radio głośniej,sadzam ją na tylnej kanapie przy SUBBOFERZE Przez najbliższy miesiąc niechce zemną jeżdzić Cytuj
WOJT999 Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 mariusz, jestem z Toba w weekendy odnosnie balowania a w poniedzialek rzeczywistosc Cytuj
mariusz Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 jestem z Toba w weekendy odnosnie balowania a w poniedzialek rzeczywistosc szczególnie jak się ma na 1szą zmianę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi