Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

ilu kawalerow jest tutaj ???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja jeszcze 1,5 tyg a potem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koniec wolnosci

Hmmm, w sumie żałować Cię nie będę - bo w imię czego masz mieć lepiej ?

Napisano

No to większość z dziewięciu i pół tygodnia masz już za sobą ;)

Zyskujesz za to kolejnego członka rodziny jaką jest teściowa. Marny deal. To jedyna osoba, której samochód przechodzi u mnie badanie, mający jednocześnie usterki zagrażające bezpieczeństwu (życiu) :twisted:

Napisano

hehe a tesciu ma przeglad samochodu w piatek ..............,,przyszla zonka,, looka wiec nic wiecej nie pisze teraz, reszta a pracy ;)

Napisano
ja jeszcze 1,5 tyg a potem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koniec wolnosci

No to NAJLEPSZE ŻYCZENIA,ale fraktycznie po co masz miec lepiej od nas :D

P.S.

TESCIOWA-nie taki diabeł straszny jak go malują :mrgreen:

Napisano
TESCIOWA-nie taki diabeł straszny jak go malują

Ok Gładki. A teraz powiedz teściowej aby odsunęła pistolet od twojej skroni i się zrelaksowała.

Moim zdaniem są one najczęstrzą przyczyną niezidentyfikowanych trzeszczeń dobiegających do uszu kierowcy. 8)

Napisano

ja jestem i to w pełni wolny ale nie podoba sie to mojej mamie bo nie ma mnie cały weekend tylko baluje :)

Napisano
Moim zdaniem są one najczęstrzą przyczyną niezidentyfikowanych trzeszczeń dobiegających do uszu kierowcy

Zawsze robię radio głośniej,sadzam ją na tylnej kanapie przy SUBBOFERZE :mrgreen:

Przez najbliższy miesiąc niechce zemną jeżdzić :D

Napisano

mariusz, jestem z Toba w weekendy odnosnie balowania a w poniedzialek rzeczywistosc

Napisano
jestem z Toba w weekendy odnosnie balowania a w poniedzialek rzeczywistosc

szczególnie jak się ma na 1szą zmianę :(