diagnosi Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Ten temat kieruje do diagnostów i właścicieli stacji kontroli bez rozszerzeń, aktualnie pracuje na takiej stacji.Wcześniej 2 lata pracowałem z rozszerzeniami cdefh na innej stacji za psiacze pieniążki.I w związku z tym proponowałbym zacieśnić nasze kontakty ( stworzyć może lobbing np. w SEJMIE) dostać maluteńką literkę cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ,może d, e. Nie jestem w stanie zrozumieć ograniczeń stosowanych wobec nowych stacji przez Ustawodawców jeżeli stacja posiada odpowiednie urządzenia i personel posiadający umiejętności i uprawnienia do rozszerzonych badań. Widocznie" lobbing Długowiecznych Stacji Okręgowych" poczuł się zagrożony! [shadow=red][/shadow][shadow=blue][/shadow][shadow=444444][/shadow] Cytuj
jaka Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 To może nowa stacja mająca wszelkie urządzenia, oraz personel stara się o miano okręgowej?No chyba ze skp jest tylko do 3,5t.Mi też to przeszkadza ale działamy trochę dłużej i to co mieliśmy to mamy.Chciało by się więcej ale niestety.A jesteśmy skp do i powyżej 3,5t. Cytuj
diagnosi Napisano 13 Październik 2005 Autor Napisano 13 Październik 2005 To może nowa stacja mająca wszelkie urządzenia, oraz personel stara się o miano okręgowej?No chyba ze skp jest tylko do 3,5t.Mi też to przeszkadza ale działamy trochę dłużej i to co mieliśmy to mamy.Chciało by się więcej ale niestety.A jesteśmy skp do i powyżej 3,5t. Gdzieszbym mógł śmieć starać się o miano OKRĘGOWEJ JAŚNIEPAŃSKIEJ , chodziło mi tylko o skromniutkie małe "c" Cytuj
Sebastian ZG Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Widocznie" lobbing Długowiecznych Stacji Okręgowych" poczuł się zagrożony! Dokładnie. Podstawowe stacje z rozszerzeniami zabierają "rodzynki' okręgówką. A niewątpliwym rodzynkiem jest literka 'c'. Tak więc nie ma się co dziwić że dbają o swoje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi