Psuj Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 Niestety po niemiecku, ale jak ktoś trochę kuma to sobie poradzi. 10 plików spakowanych spróbuję dołączyć wszystkie. yamaha-identifizierungsmappe.zip vw-identifizierungsmappe.zip suzuki-motorad-identifizierungsmappe.zip smart-identifizierungsmappe.zip porsche-identifizierungsmappe.zip opel-identifizierungsmappe.zip nissan-identifizierungsmappe.zip mercedes-identifizierungsmappe.zip mercedes-g-modell-identifizierungsmappe.zip ktm-identifizierungsmappe.zip Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Darek :-) Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Psuj praca na medal I i II. Jestem pod wrażeniem Cytuj
Jacdiag Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Kawał bardzo dobrej - wszystkim potrzebnej - roboty Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi