Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Wędkarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Świetna sprawa kuter wypływa na łowisko i sonarem określa ławice i łowimy np.50kg dorsza przez cały dzień.

Na kutrze można to nawet wyfiletować przez specjalistę za 20zł.Koszt 150żł na osobę (dają w tym sprzęt)

Zabawa jest przednia.Sam byłem i sprawdziłem

Napisano

A jak ktoś ... oddaje z siebie to zwracają koszty :D

Sprawa super, ale raz jak byłem i bujało to oddałem chyba całą diete tygodniową :(

Napisano

Z rybek to najbardziej lubię ry...anie i wa...enie :D (żart)A tak poważnie to wolę iść do smażalni,też nielubię bujania :oops:

Napisano
Z rybek to najbardziej lubię ry...anie i wa...enie :D (żart):

A kto by nie lubił :!:

Napisano

Akurat na bujanie nie trafiłem.Ale bardzo możliwe że też bym oddał śniedanko rybom. :lol:

Napisano
też bym oddał śniedanko rybom.

Dlatego te dorsze tak się tych kutrów trzymaja i są takie spasione :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Kiedyś byłem taki odważny ale do czasu jak raz wypłynełem i panowie mi powiedzieli, że to normalna fala a dla mnie to było straszne rezygnuje z tych wyjazdów :(