jaka Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Świetna sprawa kuter wypływa na łowisko i sonarem określa ławice i łowimy np.50kg dorsza przez cały dzień. Na kutrze można to nawet wyfiletować przez specjalistę za 20zł.Koszt 150żł na osobę (dają w tym sprzęt) Zabawa jest przednia.Sam byłem i sprawdziłem Cytuj
berecik Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 A jak ktoś ... oddaje z siebie to zwracają koszty Sprawa super, ale raz jak byłem i bujało to oddałem chyba całą diete tygodniową Cytuj
gladki Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Z rybek to najbardziej lubię ry...anie i wa...enie (żart)A tak poważnie to wolę iść do smażalni,też nielubię bujania Cytuj
berecik Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Z rybek to najbardziej lubię ry...anie i wa...enie (żart): A kto by nie lubił Cytuj
gladki Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Może na imprezce INTEGRACYJNEJ jak dojdzie do skutku,podadzą ślediki Cytuj
jaka Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Akurat na bujanie nie trafiłem.Ale bardzo możliwe że też bym oddał śniedanko rybom. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 też bym oddał śniedanko rybom. Dlatego te dorsze tak się tych kutrów trzymaja i są takie spasione Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
berecik Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Kiedyś byłem taki odważny ale do czasu jak raz wypłynełem i panowie mi powiedzieli, że to normalna fala a dla mnie to było straszne rezygnuje z tych wyjazdów Cytuj
jaka Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Fuuuu.Nigdy wiecej dorszunia do gęby nie wezmę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi