adamos Napisano 8 Marzec 2013 Autor Napisano 8 Marzec 2013 Vin jest pod fotelem, znalazłem. Widoczny tylko po oświetleniu pod odpowiednim kątem Teraz przydały by się masy przyczepek i dmc zespołu, naciski na osie, bo na tabliczce nie ma tych danych Resztę wygrzebałem w necie. Altima 2009 coupe 2,5s Cytuj
Psuj Napisano 8 Marzec 2013 Napisano 8 Marzec 2013 Teraz przydały by się masy przyczepek i dmc zespołu, Jesli nie ma na tabliczce to nie może ciągnąć przyczep naciski na osie, Są na tabliczce, tylko pewnie w lbs a nie kilogramach. Chyba, że nie tą tabliczkę znalazłeś. W amerykańcach dmc i naciski są zawsze. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
adamos Napisano 8 Marzec 2013 Autor Napisano 8 Marzec 2013 Po uważnym przyjrzeniu się tabliczce faktycznie dmc i naciski są, natomiast z przyczepami trzeba improwizować Cytuj
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2013 Napisano 8 Marzec 2013 skoro brak masy DMC zespołu na TZ to w dip O1 = O2 = xxx Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi