Norbert Jezierski Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Dzięki uprzejmości jednego z zaprzyjaźnionych Wydziałów Komunikacji - możemy Państwu udostępnić tekst jednolity Prawa o Ruchu Drogowym - wg stanu na dzień 21 bm. Prawo o Ruchu Drogowym ... [PDF - 544 kB] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzakol Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Z udostępnieniem jest problem bo ja np. nie mogę otworzyć tego pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Na płytce instalacyjnej STACJI 2000 jest program Acrobat Reader. Wystarczy go zainstalować. Jeśli mimo to byłby problem mogę również zamieścić Prawko pod Wordem spakowane zipem. W razie problemów proszę o sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzakol Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Mam Acrobata ale jakiś błąd wyskakuje przy otwieraniu Nie wiem czy tylko ja mam ten problem hmm Jakby co to proszę o format .doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smieszekk Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 proponuję wersję 6.0 CE - chyba sobie poradzi, u mnie plik działa bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Trzeba kliknac prawym przyciskiem myszki na nazwie pliku, zaznaczyc "zapisz element docelowy jako", wybrac lokalizacje - np. pulpit i zapisac plik. Potem wystarczy go otworzyc. Wersja Acrobet Readera nie ma nic do tego - swobodnie wystarcza v. 5 ... [ Dodano: 02-06-2005, 14:59 ] A najlepiej - tak nawiasem mówiac - zainstalowac sobie dodatkowo jakis programik do wspomagania sciagania plikow (najlepiej po polsku - polecam freeware'owy Star Downloader ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Mówisz i masz zamieszczam wersję Prawa o ruchu drogowym stan na 23.05.2005r. z zmianami z Dz. nr 90 pod wordem spakowane w zip. Powodzenia tym razem. BM Prawo o ruchu drogowym_stan 23.05.2005.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi