Skocz do zawartości

Prawo o ruchu drogowym - tekst jednolity na dzień 21-05-2005

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki uprzejmości jednego z zaprzyjaźnionych Wydziałów Komunikacji - możemy Państwu udostępnić tekst jednolity Prawa o Ruchu Drogowym - wg stanu na dzień 21 bm.

Prawo o Ruchu Drogowym ... [PDF - 544 kB]

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Z udostępnieniem jest problem bo ja np. nie mogę otworzyć tego pliku

Napisano

Na płytce instalacyjnej STACJI 2000 jest program Acrobat Reader. Wystarczy go zainstalować. Jeśli mimo to byłby problem mogę również zamieścić Prawko pod Wordem spakowane zipem. W razie problemów proszę o sygnał.

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano

Mam Acrobata ale jakiś błąd wyskakuje przy otwieraniu :(

Nie wiem czy tylko ja mam ten problem hmm

Jakby co to proszę o format .doc

Napisano

proponuję wersję 6.0 CE - chyba sobie poradzi, u mnie plik działa bez problemów

Napisano

Trzeba kliknac prawym przyciskiem myszki na nazwie pliku, zaznaczyc "zapisz element docelowy jako", wybrac lokalizacje - np. pulpit i zapisac plik. Potem wystarczy go otworzyc. Wersja Acrobet Readera nie ma nic do tego - swobodnie wystarcza v. 5 ...

[ Dodano: 02-06-2005, 14:59 ]

A najlepiej - tak nawiasem mówiac - zainstalowac sobie dodatkowo jakis programik do wspomagania sciagania plikow (najlepiej po polsku - polecam freeware'owy Star Downloader ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Mówisz i masz zamieszczam wersję Prawa o ruchu drogowym stan na 23.05.2005r. z zmianami z Dz. nr 90 pod wordem spakowane w zip. Powodzenia tym razem. BM

Prawo o ruchu drogowym_stan 23.05.2005.zip

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]