Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy jak w temacie potrzebuję danych do DIP-u do w/w motoroweru. Sprowadzony z Anglii w dowodzie tylko pojemność. Pierwsza rejestracja 11.06.1999. W katalogu mam kilka wersji tego modelu z tego rocznika. Nr VIN: ZD4MZ0300XS002717. Z góry wielkie dzięki.

Napisano

Masa własna -94

MMC-274

Naciski - przód 0.9 tył 2

Moc silnika/obroty -3,1/5700

Napisano

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

49 cm,3,7kW/7250,99 M.WŁ.,279 dmc , 1,80-0,80-1,30 ,2 miejsca,rozstaw 1,27 ,naciski 0,98 przód,1,75 tył.

Napisano

Rocznik : 1999

APRILIA SR 50

Pojemność silnika [ccm] : 49

Masa własna [kG] : 108

Dop. masa całkowita - administracyjna [kG] : 279

Liczba miejsc : 2

Rozstaw osi skrajnych [m] : 1,290

Maksymalna moc silnika [kW] : 3

- przy obr/min : 6500

Długość pojazdu [m] : 1,800

Szerokość pojazdu [m] : 0,840

Wysokość pojazdu [m] : 1,340

Max. nacisk osi przedniej - konstrukcyjny [kN] : 0,91

Max. nacisk osi tylnej 1 - konstrukcyjny [kN] : 1,82

Napisano

Dzięki Koledzy. Coś z tego dopasuję jak się klient pojawi. Bo miał być w sobotę i na razie echo.

• 5 years later...
Napisano

Cześć,

pomożecie rozkodować VIN skutera Aprilia, 2T, z niemiec, nie posiada DR tylko "zielone" dopuszczenie do ruchu.

ZD4MZC300VS007317

Napisano

mam takie do wyboru 

dmc - 279; 280 ; 285

mw - 87 ; 95 ; 105

moc - 1,9 ; 2,7 ; 3 ;  3,2

nacisk

przód 0,93 ; 0,95 ; 1,67; 2,0

tył - 1,25 ; 1,8 ; 2,06 ;

po  vin rozkodowało 1997

• Piwo 1
Napisano
Dnia 6.03.2019 o 07:47, laptop napisał:

nie posiada DR tylko "zielone" dopuszczenie do ruchu.

Mam nadzieję, że żądałeś PC...

• Lubię 1
Napisano
1 godzinę temu, blakop napisał:

Po co?

Do identyfikacji.

Napisano

Z jakiej natury? Z tego zielonego, bo reszta u szwagra stoi... 

• 3 weeks later...
Napisano (edytowane)
Dnia 7.03.2019 o 09:38, aboz napisał:

Mam nadzieję, że żądałeś PC...

Spraw oczywistych z natury nie komentuję, ale chcąc Cię uspokoić, tak PC u mnie jest obowiązkowe w takim przypadku.

Dnia 7.03.2019 o 19:48, blakop napisał:

Z natury się robi takie badanie i jazda.

Tak, w wielu sąsiednich stacjach, niestety. :/ I wszyscy "robią dobrze".

Edytowane przez laptop