WOJT999 Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 ile kasujecie za nabicie numerow nadwozia w samochodzie ktory ma decyzje na wasza stacje a u was nigdy nie byl na badaniu okresowym kasujecie za zmiany??? Cytuj
wlodas Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 Za jakie zmiany chcesz kasować ? nabijasz numer i liczysz za nabicie numeru i to wszystko Cytuj
Tomek D Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 Nabjiasz numer i tabliczke zastępczą i po sprawie. A zmiana numerów nie jest zmianą konstrukcujną. A odnośnie ceny to jakie ma znaczenie czy klient był wcześniej na badaniu czy nie? Cytuj
wiesław Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 49 zł za numer , 36 zł za tabliczkę Cytuj
andy68 Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 49 zł za numer , 36 zł za tabliczkę nie inaczej tylko tak Cytuj
fricman Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 witam! mam klienta na nabicie numerów nadwozia a bardzo dawno tego nie robiłem dlatego proszę o pomoc. 1.Nabijam nowy numer,stary zakreskuję 2.Co z starą tabliczką chyba muszę wykonać zastępczą z nowym numerem 3.Wystawiam zaświadczenie - czy jeszcze coś prosze o podpowiedzi pozdrawiam i dziekuję. Cytuj
Robert OSKP Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 1. nabijasz nowy numer -stary zakreskujesz 2. Wykonujesz tabliczkę zastępczą, numer na starej zakreskujesz 3. wystawiasz zaswiadczenie z wykonanych czynności, ( możesz opisać na zaswiadczeniu gdzie nabiłeś numer, gdzie zamontowałeś tabliczkę zastepczą, wpisujesz numer decyzji na podstawie której wykonałeś te czynności) i finito Cytuj
Darek :-) Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Na sam początek jest jeszcze potrzebna decyzja z Wydziału Komunikacji o nadaniu nowych numerów, a potem tak jak wyżej. Cytuj
SKPAUTOMEX Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 I jeszcze jedna kwestia , decyzje na nabicie numeru nadwozia otrzyma klient z Wydziału Komunikacji z wskazaniem właściwej SKP do jego wykonania .Oczywiści mozna wybrać SKP z swojego terenu ale tylko taka która takie czynności może wykonywać , czyli posiadającą w upowaznieniu małą literke "h" lub okręgówke. Cytuj
boden Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Uzupełnię tylko wypowiedź SKPAUTOMEX , że w numerze nadanym przez WK jest zawarty numer SKP która ten numer nadaje. Cytuj
fricman Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 witam ! numer nabiłem taliczkę zastępczą też wszystko opisałem chyba wszystko dobrze bo klient nie wrócił dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi