Norbert Jezierski Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Proszę, aby każdy, kto dostał dostęp do działu, "zameldował się" w tym temacie Potem możecie hulać, ile dusza zapragnie. Dział jest niewidoczny dla osób bez dostępu do niego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 22 Październik 2021 Share Napisano 22 Październik 2021 Że tak powiem ... przegapiłem to wcześniej ... może z powodu, że mam blisko do ławeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 23 Październik 2021 Share Napisano 23 Październik 2021 20 godzin temu, Jacdiag napisał: że mam blisko do ławeczki Ale to ponad 8 lat temu taki komunikat był i wtedy do ławeczki jednak tak blisko nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 25 Październik 2021 Share Napisano 25 Październik 2021 Coś przegapiłem ? 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 26 Październik 2021 Share Napisano 26 Październik 2021 Emeryturę Jac-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 28 Październik 2021 Share Napisano 28 Październik 2021 Jacka ? Kojarzę , ale chyba. Co raz rzadszym gościem na forum jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 29 Październik 2021 Share Napisano 29 Październik 2021 9 godzin temu, Tomek D napisał: Co raz rzadszym gościem na forum Ja odnoszę wrażenie, że Jack D*****s to jest na bieżąco, sądząc po co niektórych postach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 29 Październik 2021 Share Napisano 29 Październik 2021 Że ja jestem co raz rzadszym gościem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz56 Napisano 31 Październik 2021 Share Napisano 31 Październik 2021 Korzystam z opinii i wiadomości forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 31 Październik 2021 Share Napisano 31 Październik 2021 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 A ja zaglądam tylko tak sobie , choć czasami jeszcze jestem na SKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 3 Listopad 2021 Share Napisano 3 Listopad 2021 Test łączności Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 6 Listopad 2021 Share Napisano 6 Listopad 2021 Czyli łączność jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 15 Listopad 2021 Share Napisano 15 Listopad 2021 Rety Tomek jak ja cię dawno nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 17 Listopad 2021 Share Napisano 17 Listopad 2021 Zmiana branży choć jeszcze palec jednej nogi w badaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Maj 2022 Share Napisano 26 Maj 2022 W dniu 17.11.2021 o 21:50, Tomek D napisał: Zmiana branży choć jeszcze palec jednej nogi w badaniach Nie tylko Ty, choć byłeś przede mną... specjalista ds. kontroli jakości... jakoś mi się dzisiaj nie śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 27 Maj 2022 Share Napisano 27 Maj 2022 8 godzin temu, Psuj napisał: specjalista ds. kontroli jakości. A niedawno przejeżdżałem koło Twojej jak się okazuje byłej firmy i myślałem czy nie zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi