Psuj Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 du.y nie urywa... bardziej taki na pokaz... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
biker100 Napisano 15 Październik 2013 Autor Napisano 15 Październik 2013 du.y nie urywa... no może nie urywa ale daje sobie świetnie radę i zważ Psuj kto to produkuje, a u nas Cytuj
Psuj Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 a u nas a u nas zapewne jakieś specjalistyczne pojazdy tez by się znalazły... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
biker100 Napisano 15 Październik 2013 Autor Napisano 15 Październik 2013 a u nas zapewne jakieś specjalistyczne pojazdy tez by się znalazły... oczywiście, że tak nawet mają opinię najlepszych tylko tyle, że na Marsa :http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,14021367,Polski_lazik_najlepszy___wygral_amerykanski_konkurs.html Cytuj
Iamthelaw Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 Takie pojazdy jak najbardziej na TAK! Oby nowobogacki kowalski nie jeździł tym po drogach. W służbach typu TOPR, WOPR itp jak najbardziej przydałoby się coś takiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi