Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Materiał lekko ciekawy !! http://www.maxior.pl/?p=index&id=4643&0 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
08/15 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Strasznie naciągane pod spiskową teorię dziejów. Podobnie jak film Fahrenheit 9/11. Od pewnego czasu Masoni,Żydzi i Cykliści mogą spac spokojnie, bo większość ostatnio obwinia o całe zło tego świata Amerykanów. Niedługo przyjdzie pora na diagnostów. Cytuj
WOJT999 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 hmmmmmmmmmmmmw wiemy wiemy a byles pierwszy a potem mialo byc forum,ale ok Cytuj
Jacdiag Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 11 09 2001 http://weburbanist.com/pics/9-11-tribute-128-photos/ Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Jackow Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 Teorie spiskowe? Hmmm.... Co przedstawia powyższe zdjęcie? Otóż tak wybucha paliwo, które wypaliło się w czasie uderzenia samolotu w wieżę kilkadziesiąt minut wcześniej. I budynek się sypie. To spalone paliwo ma niesamowitą moc Cytuj
Psuj Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 Dla mnie bomba Dosłownie czy w przenośni ? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jackow Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 To miejsce, Manhattan, jakoś tak się kojarzy. To może być miejsce pełne energii. Być może atomowej Cytuj
Jacdiag Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 Co przedstawia powyższe zdjęcie? (...) w czasie uderzenia samolotu w wieżę kilkadziesiąt minut wcześniej. w pierwszą wieżę - tak a druga to max dwie sekundy po trafieniu ... ps. w linku jest 128-photos Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
blakop Napisano 7 Marzec 2014 Napisano 7 Marzec 2014 Ile w czym prawdy drzemie... ...to powie nam tylko Jasnowidz z Człuchowa Cytuj
Psuj Napisano 7 Marzec 2014 Napisano 7 Marzec 2014 Swoich tez jednak nie obronią. Zmarli bowiem w różnych okolicznościach. To może od nich do nas się przyczłapał ten seryjny samobójca... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jackow Napisano 7 Marzec 2014 Napisano 7 Marzec 2014 Ile w czym prawdy drzemie... Mówią, że w każdym kłamstwie jest prawda. Bo Prawda czyni KŁAMSTWO bardzo wiarygodnym. Jako ciekawostkę (trochę długie bo 4 godziny) http://www.youtube.com/watch?v=M0kHTKg0Ptc Nie nie rezygnujcie z filmu ze względu na tytuł Warto obejrzeć, bo facet demaskuje przekręty nawet w transmisjach "na żywo" . Cytuj
Sebastian ZG Napisano 8 Marzec 2014 Napisano 8 Marzec 2014 Jasnowidz http://player.pl/programy-online/usterka-odcinki,928/odcinek-14,wrozki,S03E14,14188.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi