abc Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 I już po ministerstwie infrastruktury mamy teraz nowe - lepsze ministerstwo Dz. U. z 2005 r. nr 220 poz. 1884 Ministrem został Pan Jerzy Polaczek Może SKP pomyślą co nas to obchodzi?? Ale to do Niego będziecie się odwoływać od decyzji TDT oraz teraz to ministerstwo będzie stanowić prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Jeśli mogę sugerować - nazwę tematu układaj tak, aby dla wszystkich byla jednoznaczna ... Ja ją teraz zmienię właśnie w taki sposób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 każdy sposób jest dobry /moderator poprawił mój temat /ważne aby dotarło do jak najwiekszej liczby zainteresowanych na przyszłość - "zezwalam" na poprawki w moich postach - byle nie w treści pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Treści nigdy nie poprawiam - błędy ortograficzne i stylistyczne też mi nie wadzą - każdy jest kowalem swego losu. Ale tematy muszą być wyznacznikeim tego, co w nich jest - zgodzisz się ze mną ? Inaczej będzie totalny bałagan i nikt niczego nie znajdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 pkt. 1 admin ma zawsze racje, pkt. 2 admin ma zawsze racje pkt. 3 jeśli admin nie ma racji - patrz pkt 1 i pkt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 pkt. 3 jeśli admin nie ma racji - patrz pkt 1 i pkt. 2 Jeśli to piszesz z - to ok, ale jeśli troszke bardziej poważnie, to wiesz tak samo jak ja, że jakieś sensowne zasady obowiązują każdego ... Tak czy siak nie masz racji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 jak najbardziej i bardzo mnie to cieszy, że dbasz o porządek na tym forum a przez to informacja trafia tam gdzie powinna a nie leży gdzieś w kącie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 A mnie szkoda Pana Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Kto nam tak szybko wybuduje autostrady , jak robił to pan Pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ja to wierzę tym nowym,tak poczciwie gadają u Ojca,Prezesa, Dyrektora ,Jego Dostojności Rydzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Radio Ma'ryja is the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Byle on wan rzeczywistości nie przysłonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkpChoszczno Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Ministerstwo Transportu i Budownictwa może coś zbudujemy, np. diagnozostrade. Ciekawe czy zmiana nazwy coś zmieni i czy zmiana władzy coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Napewno tym co dośli do władzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi