marbie Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 Czy jest jakas ustawa wymagajaca podania daty podpisania i wydania zaświadczenia np po korekcie. U mnie w pierwszym okienku do podpisu drukuje date i godzinę, zauwazyłem to dopiero dzisiaj Cytuj
IVVO Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 Oczywistą pomyłkę korygujesz, w uwagach wpisujesz - kto ,kiedy i co -996 Jeśli pracujesz na Norcomie -wyłącz tą opcje Cytuj
marbie Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Napisano 20 Grudzień 2013 Jeśli pracujesz na Norcomie -wyłącz tą opcje Czyli na wydruku zaswiadczenia nie musi być? Jak to wyłaczyć? Cytuj
IVVO Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 Wejdź do administracj /kod 1/i-stsłe systemowe-potem BT i tam będą ptaszki - odhacz Cytuj
JANUSZ60 Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 tam będą ptaszki - odhacz Niech to tylko Norbert przeczyta,, Cytuj
marbie Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Napisano 20 Grudzień 2013 Jednak to jest data i godzina wydrukowania. Chyba nikomu nie jest to potrzebne do szczęścia? Cytuj
Paprock Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 U mnie te piejdolety drukuje poza obszarem zaświadczenia, gdzieś tam maczkiem na dole kartki. Niech se drukuje... nawet jak powyłączam to i tak wiadomo kto kiedy i co ćwiczył na kompie. Cytuj
marbie Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Napisano 20 Grudzień 2013 Oczywistą pomyłkę korygujesz, w uwagach wpisujesz - kto ,kiedy i co -996 - to jet oczywiste nie o to pytałemJeśli pracujesz na Norcomie -wyłącz tą opcje teraz juz wiem chodziło mi odate wydruku i ta opcja jest wyłączna [ Dodano: 20-12-2013, 14:51 ] nawet jak powyłączam to i tak wiadomo kto kiedy i co ćwiczył na kompie. Oczywiscie tylko po co ma kogoś kolić w oczy, ze data badania taka, a tu nagle przy podpisie inna chdzi o poprawianie pierwszych rejestracji do WK bo niestety zdarzaja sie czeskie błedy Cytuj
Paprock Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 A niech koi czy tam w oczy kole... Korekt ma ci ja więcej niż badań w swoim jakże przyjaznym tworze Cytuj
danielg539 Napisano 20 Grudzień 2013 Napisano 20 Grudzień 2013 nawet jak powyłączam Już tak dobrze opanowałeś ten super program, że obczajasz jego ustawienia? Korekt ma ci ja więcej niż badań w swoim jakże przyjaznym tworze Czyli musisz jeszcze popracować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi