JACEK GUZ Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Może któryś z kolegów ma namiar na dobry i sprawdzony pensjonat lub agrosturystykę w Zakopanym,chcę się wybrać w wakacje z rodziną Byłbym wdzięczny Cytuj
Góral81 Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Pensjonatów jest parę ale z tą agroturystyką to różnie bo niektórzy uważają że jak mają dwie kury koło domu to już agro pełną parą Cytuj
JACEK GUZ Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Napisano 15 Styczeń 2014 Może zle się sprecyzowałem chodzi mi po prostu o sprawdzone miejsce na pobyt w Zakopanym,coby nie załować Cytuj
crackers Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 myślę Jacuś,że kto,jak kto,ale Góral81, to powinien Tobie(Wam)taką miejscówkę walnąć,że piknie powspominacie te gory Cytuj
eborg Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Może któryś z kolegów ma namiar na dobry i sprawdzony pensjonat Poszło na PW. Cytuj
loptars Napisano 16 Grudzień 2016 Napisano 16 Grudzień 2016 Jeśli chodzi o dobry pensjonat lub kwatery w Zakopanem to według mnie godne polecenia miejsce to CIAAAACH Byłem w tym roku z rodziną i wszyscy byliśmy bardzo zadwoleni Chcesz koledze polecić - wyślij PW Cytuj
Mecher Napisano 16 Grudzień 2016 Napisano 16 Grudzień 2016 Ledwo co się zarejestrował i pierwsze co robi to reklama Bez powitania nawet tak ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi