wlodas Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Mysle ze miejsce jako ciekawostka dobre? jesli nie to prosze moderatora o wstawienie w prawidłowe . www.its.home.pl/nsite/index.php?page=forum [ Dodano: 07-11-2005, 08:23 ] Prosze po zapoznaniu sie z tematem o wasze uwagi Cytuj
Psuj Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 W porównaniu do norcom-owskiego forum to mniej niż zero Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
berecik Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Oni czują się "lepsi" i wszystko pozamykane tylko NASZE Cytuj
OLEK Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 " przeznaczony jest wyłącznie dla użytkowników zaakceptowanych przez ITS."To jest być Warszawiakiem. Cytuj
kowal Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 W ITS liczy się tylko kasa - pomoc - to nie ta epoka i nie ta instytucja . Forum NORCOM - pomagać i współpracować , aby system nas nie zjadł .- hasło przewodnie Cytuj
Tomek D Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Nasza stacja jest pod "patronatem" ITS i nie rozumiem szefa dlaczego jeszcze nie zrezygnował z tego. Patronat jest w " " bo na nazwie się kończy. W pełni podzielam zdanie fiedorowicz. Cytuj
berecik Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 To dzięki naszemu uczestnictwu rozwija się to forum i tu rozwiązujemy najtrudniejsze pytania. Pomagamy sobie wzajemnie i co najważniejsze BEZ KASY ! Myśle, że każdy znajdzie tu jakąś porade nikt nie zostaje bez odpowiedzi. "warszawka " myśli tylko przez pryzmat pieniążków i pomóc to tylko za kase Cytuj
Psuj Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Odbiegając od tematu miałem okazję przejrzeć taką książeczkę którą dostawali uczestnicu konferencji w mikołajkach (niby, że to był plan i zagadnienia konferencji). Z ręką na sercu miałem wrażenie jakby wszystko było żywcem ściągnięte z tego forum... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Z ręką na sercu miałem wrażenie jakby wszystko było żywcem ściągnięte z tego forum... Co konkretnie ? Rozwiń troszkę, bo mnie to lekko zaciekawiło ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
S.K.P-POZNAŃ Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 udzie. Piszcie coś. Dodałem coś, żeby nie było tak pusto. jest to ostatni post z forum ITS-bez komentarza ciekawi mnie co wymyśli PISKP Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi