Paprock Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 https://www.youtube.com/watch?v=aHHCEKeazZQ Cytuj
Psuj Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
crackers Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 ja jakoś wole jej wypowiedzi,aniżeli sr....w banie i owijanie w bawełnę przez innych polityków.Fakt,może nie jest to poprawne politycznie,ale bardziej szczere i trafiające do mnie Cytuj
JANUSZ60 Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 ja jakoś wole jej wypowiedzi,aniżeli sr....w banie i owijanie w bawełnę może nie jest to poprawne politycznie Tak, mogła tam polecieć pomóc zbijać lód na sieci, prostaki ,,, Cytuj
JACEK GUZ Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Mówi co myśli i o to chodzi,koniec motania pięknymi słowami ,po cholerę się jej czepiają Cytuj
grzegorz70 Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Faktycznie, nie powinny paść słowa "no sorry", powinno być po polsku "przepraszam". Cytuj
Paprock Napisano 22 Styczeń 2014 Autor Napisano 22 Styczeń 2014 Tak, mogła tam polecieć pomóc zbijać lód na sieci, prostaki ,,, No sorry. Ja jako pasażer aby pociągiem pojechać prze zakupem biletu polecę i torowisko poodśnieżam, wagon wyszoruję i ognisko rozpalę w przedziale by zaoszczędzić na energii. I co to, do kogo to ostatnie słowo??? Mówi co myśli i o to chodzi,koniec motania pięknymi słowami ,po cholerę się jej czepiają No sorry. Mam kalendarz z ubiegłego roku to wiem jaka pora roku. Raczej papla bezmyślnie i osobiście daleko mi takie słowa na przykład jako petent od pracownika WK usłyszeć. Powiedz klientowi: "Negatyw! No sorry!" No sorry! Przytakiwać, chwalić, się nie czepiać, a zaiste z mównicy kiedyś o ludziach, narodzie takie zdanie padnie. O rencistach "starzy jesteście no sorry czego k-wa chcecie" i-te-pe w podobnym klimacie. Jeden z drugim na wysokim stołu wylansuje się autem, zegarkiem, przypali trawkę i powie co myśli jak to wyżej było prosto z mostu, bez owijania w bawełnę. No sorry! Narazie. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 I co to, do kogo to ostatnie słowo??? No sorry, Do wszystkich, którzy uważają, że minister ma to zrobić, bo nie ma po drodze ludzi, którzy wzięli za to kasę ,,, No sorry!Przytakujcie, Masz rację, lepiej picować się nawzajem kurtuazyjnie i też nic nie robiąc, by było lepiej ,,, Cytuj
crackers Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Paprock, Powiedz klientowi: "Negatyw! No sorry!"właśnie to powiedziałem jakieś 30 minut temu,a On mi na to taki klimatrozstanie w przyjaznej atmosferze(chodziło o bbbardzo łyse opony osi przedniej) Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Paprock, Powiedz klientowi: "Negatyw! No sorry!"właśnie to powiedziałem jakieś 30 minut temu,a On mi na to taki klimatrozstanie w przyjaznej atmosferze(chodziło o bbbardzo łyse opony osi przedniej) A zatrzymałeś DR? Cytuj
DARIO64 Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Masz rację, lepiej picować się nawzajem kurtuazyjnie i też nic nie robiąc, by było lepiej ,,, Fajnie ujęte. Cytuj
crackers Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 A zatrzymałeś DR? 5.2.3.d tylko na połowie szerokości były łyse Cytuj
Olga Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 Tomek, naprawdę tak Cię śmieszy to, co zapodałeś? Cytuj
JANUSZ60 Napisano 3 Luty 2014 Napisano 3 Luty 2014 Tomek, naprawdę tak Cię śmieszy to, co zapodałeś? Proszę Cię Olga, pomimo że Tomek zapodał, fajne to ,,, Cytuj
Olga Napisano 5 Luty 2014 Napisano 5 Luty 2014 Chyba mnie nie zrozumieliście Spadek popularności partii rządzącej w sondażach może oczywiście cieszyć, ja to rozumiem. Ale mnie chodziło o coś innego. Ostatnio dużo słyszymy/czytamy w rozmowach tekst typu: Sorry, taki mamy/ takie mamy....... I to zazwyczaj wywołuje u mnie uśmiech. Ale po prostu ten dialog zapodany przez Tomka, jak dla mnie, wyjątkowo cieniutki - stąd moje zdziwienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi