Paprock Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 http://moto.onet.pl/przekroczyl-predkosc-i-stracil-samochod/85n9d Cytuj
Psuj Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 Widziałem to już na forum OSDS-u. Rewelacja, takich cffaniaczków to trzeba tępić... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Qnick Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 Rewelacja, takich cffaniaczków to trzeba tępić... Niestety cwaniakowanie klienta budzi we mnie i nie tylko we mnie jak widać jeszcze większy zapał do pracy Cytuj
DARIO64 Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 Mnie zastanawia jeszcze co innego.Skoro jak sam klient twierdzi "jest zmęczony" i nie rozróżnia skali prędkościomierza, nie włącza kierunkowskazów to sam jest zagrożeniem . Ciekawe czy policja ma na to paragraf ? Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 Zabrakło jeszcze dmuchania w balonik Cytuj
danielg539 Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 Zabrakło jeszcze dmuchania w balonik Może bardziej przydał by się test narkotykowy. Cytuj
zjc Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 Zabrakło jeszcze dmuchania w balonik Może bardziej przydał by się test narkotykowy. Albo jedno i drugie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi