klf1 Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 UWAGA PRZESTRZEGAM PRZED ZŁODZIEJAMI PORUSZAJĄCYMI SIĘ SAMOCHODEM PEUGEOT 206 207 CZARNY, NUMER REJESTRACYJNY ZACZYNAJĄCY SIĘ NA CAL ..... 2 MĘŻCZYZN JEDEN OKOŁO 50 LAT SIWY CZARNA CZAPKA DRUGI FACET OKOŁO 40 LAT WYSOKI. WCHODZĄ NA STACJĘ I KRADNĄ CO POPADNIE. OBSZAR DZIAŁANIA KUJAWSKO-POMORSKIE. U NAS BYLI W PIĄTEK O GODZ 14.45 PROSZĘ ZWRÓĆCIE UWAGĘ. JEŚLI KTOŚ ZAUWAŻYŁ LUB MIAŁ ICH NA STACJI PROSZĘ O KONTAKT 502047877. JUŻ NIEDŁUGO PODAM LINK DO NAGRANIA VIDEO. Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 23 Marzec 2014 Napisano 23 Marzec 2014 I KRADNĄ CO POPADNIE No pewnie geometrii do tej osobówki nie zmieszczą. Ale czujność trzeba zachować. To za co trzeba pochwalić to system monitoringu z nagrywaniem co do niektórych stacji nie dociera, bo myślą że monitoring udowodni stan techniczny ale też ratuje. Wnioskując z wpisu a to w Bydgoszczy miało miejsce? Chociaż z tła nie kojarzę stacji. Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
TOSPOL Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 Mam w ubiegłym roku skradziono obrotnice kół od GTO. musieliśmy kupic drugie. Cytuj
ijm Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 UWAGA PRZESTRZEGAM Dzięki. U mnie kiedyś skradziono kpl. kluczy nasadowych Stanley-a ,ale po własnym pościgu dorwałem chama. Klucze już były sprzedane, a on wódeczkę popijał za kasę ze sprzedaży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi