crackers Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Koledzy(przede wszystkim z Łodzi )jak w temacie,polecacie ten aquapark,chce się wybrać,ale nie wiem,czy opłaca się pedałować tyle km? Cytuj
blakop Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Eeee - nie lepiej Ci na termy do Poznania pojechać? Cytuj
crackers Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Eeee - nie lepiej Ci na termy do Poznania pojechać?może lepiej,dlatego pytam,droga taka sama Rozumiem,ze Poznań polecasz? Cytuj
grzegorz70 Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Uniejów się ostatnio mocno promuje. http://www.termyuniejow.pl/ Cytuj
blakop Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Nie byłem w Łodzi, ale Poznań wydaje się ok. Pytanie z kim jedziesz, czego oczekujesz itd. Myślę, że "każdy żyd swój towar będzie chwalił" W necie masz wszystko tak naprawdę - cenniki, zdjęcia, opisy. Chyba sam musisz zdecydować. Weź może pod uwagę jedno - w wlkp. trwają ferie (nie wiem jak inne województwa) - wiesz co to oznacza w takich aquaparkach? Cytuj
crackers Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Weź może pod uwagę jedno - w wlkp. trwają ferie (nie wiem jak inne województwa) - wiesz co to oznacza w takich aquaparkach? czytamy w swoich myślach blakop, właśnie to sprawdzałem,decyzja została podjęta,Malta bedzie następnym razem . W necie masz wszystko tak naprawdę - cenniki' date=' zdjęcia, opisy.[/quote']to tak jak z kupnem samochodu,w necie zawsze jest ideał .Myślałem,że może np. Grześki z Łodzi walczyli tam z falami i jakieś "myczki" znają dzięki ,pozdrawiam Cytuj
blakop Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 No tak - ale basen to nie auto hehe. Nieprzyjemne incydenty wszędzie się mogą okazjonalnie zdarzyć, ale generalnie co? Każdy z nich pewnie jest fajny i tylko od jakichś osobistych preferencji mogą zależeć takie czy inne sympatie co do szczegółów. A tak jak mówię - cenniki są w necie, a to chyba tak naprawdę najważniejsze (a i o myki z cennikami raczej trudno chyba). To co wyróżnia Poznań to Świat Saun (nie kojarzę w innych aqaparkach obiektów o takim charakterze jak w Poznaniu) na pewno - bo reszta basenów to myślę tak jak wszystko inne. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Myślałem,że może np. Grześki z Łodzi walczyli tam z falami i jakieś "myczki" znają Przykro mi ja nie byłem Tak więc nie chcę czarować.Przepraszam Cytuj
aboz Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Myślałem,że może np. Grześki z Łodzi walczyli tam z falami i jakieś "myczki" znają Przykro mi ja nie byłem Tak więc nie chcę czarować.Przepraszam Grzesiek się popraw, ale już. Powiedział to ten co mieszkając w Krakowie od urodzenia Wawel widział, ale tylko z zewnątrz Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Powiedział to ten co mieszkając w Krakowie od urodzenia Wawel widział, ale tylko z zewnątrz A widzisz a ja widziałem od wewnątrz Cytuj
darkdog Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 Uniejów się ostatnio mocno promuje.http://www.termyuniejow.pl/ polecam super zabawa dla wszystkich Cytuj
crackers Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Przykro mi ja nie byłem Tak więc nie chcę czarować.Przepraszam nie ma za co ,czas to zmienić i się popluskać,pojutrze napiszę Ci czy warto A widzisz a ja widziałem od wewnątrz a ja też' date='a mam dalej grzegorz70 napisał/a: Uniejów się ostatnio mocno promuje. http://www.termyuniejow.pl/ polecam super zabawa dla wszystkich teraz Łódź,później Poznań,a latem Uniejów,czas samemu ocenić Cytuj
markes30 Napisano 5 Luty 2014 Napisano 5 Luty 2014 Ja byłem na basenach we wszystkich wymienionych miastach z Krakowem włącznie (tam jest najlepszy). Falę w Łodzi można spokojnie polecić 3 zjeżdżalnie fala co 30min i fajna aranżacja w pirackim stylu dla dzieci. Uniejów tylko latem bo zimą jest za mało basenów. Cytuj
blakop Napisano 5 Luty 2014 Napisano 5 Luty 2014 (tam jest najlepszy) A najlepszy bo?? Wszystko zależy - sam jedziesz? Z żoną? Z dziećmi? Z dziewczyną/chłopakiem? Mi np. Wrocław przypasił. Bary w wodzie (choć nie zawsze czynne), zjeżdżalnia a'la skocznia narciarska (nigdzie takiej nie widziałem). Ale Kraków też ok... Zjeżdżalnie najszybsze (ale i najniebezpieczniejsze) chyba jednak w Poznaniu - ale to już nie wszystko dla dzieci, bo ryzyko wypadków bardzo duże. Z tego powodu większość ostrych atrakcji jest czynna często tylko raz na godzinę przez kilka, kilkanaście minut. Za to ratowników i obsługi w Poznaniu chyba najwięcej (z uwagi na wypadki niestety) Cytuj
markes30 Napisano 5 Luty 2014 Napisano 5 Luty 2014 Wszystko zależy - sam jedziesz? Z żoną? Z dziećmi? Z dziewczyną/chłopakiem? Z żoną i córką. Mi np. Wrocław przypasił. oooooo tam nie byłem. Cytuj
crackers Napisano 5 Luty 2014 Autor Napisano 5 Luty 2014 byłem i wiem Fala w/g mnie bez porównania do Sopotu,oczywiście na plus,oraz lepsza niż Zakopane.Dzieciaki miały super zabawę(8 i 5 lat) ,a i ja skorzystałem i się umyłem . Cytuj
DMG1 Napisano 6 Luty 2014 Napisano 6 Luty 2014 Moje dzieciaki mieszkają w Łodzi, ale "Fala' ich nie ciągnie jak, jesteśmy na działce one do Uniejowa na termy(baseny) ja w prawo do zamku czy parku, po wszystkim do "Zorby" na pizzę - polecam terminy w środku tygodnia , w weekend możesz trafić godzinę do kasy potem godzinę na basenie. Zrób wycieczkę 3-dniową Łódź - Uniejów - Poznań . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi