PK Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Witam, Mam pytanie czy próbował ktoś zarejestrować taką przyczepkę. Cytuj
eborg Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Ups. Ciekawe. Nie widziałem jeszcze takiego wynalazku. Cytuj
Paprock Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Jak to na zaczepie kulistym, to nie widzę tego na zakrętach no i światła, tablica. Cytuj
pentagram Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 czy próbował ktoś zarejestrować Wygląda jak sam dyszel z kołem, dawać go jako wózek boczny do tego crossa i po kłopocie Cytuj
Paprock Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Ciekawe jak to się zachowuje na wybojach, na ile podskakuje? Cytuj
Psuj Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Jak to na zaczepie kulistym, to nie widzę tego na zakrętach To samo miałem napisać... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
markes30 Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Zwróćcie uwagę, że przyczepka i samochód jest z USA. Tam człowiek całym majątkiem odpowiada za swoje czyny a jak majątku braknie to idzie siedzieć. Kto bogatemu zabroni? Cytuj
michal_k Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Czyli jak? Sposób zaczepienia pewnie musi być taki, że przyczepa nie może się w ogóle przechylać względem samochodu w poziomie... Cytuj
Jacdiag Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 się dziwicie jakbyście nie znali takiego rozwiązania Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
IVVO Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 się dziwicie jakbyście nie znali takiego rozwiązania A koło działa jak .. żyroskop Żyroskop prędkościow Inna grupa żyroskopów to tak zwane żyroskopy prędkościowe. Nie utrzymują one stałego kierunku lecz wskazują prędkość kątową obiektu, na którym się znajdują. Do tej grupy zaliczamy żyroskopy mechaniczne które mają ograniczoną swobodę obrotu (zwykle w jednej z osi kartezjańskiego układu współrzędnych), żyroskopy optyczne (laserowe i światłowodowe) i wreszcie żyroskopy wykorzystujące efekt Coriolisa, oddziałujący na drgający element. Więc im szybciej tym bezpieczniej Cytuj
michal_k Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 się dziwicie jakbyście nie znali takiego rozwiązania Rysunek ładny, ale nie ma mechanizmu rozłączania Cytuj
Jacdiag Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 nie ma mechanizmu rozłączania był, ale "morda" z mojego avatara go odgryzła ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi