berecik Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Może ktoś mi powie skąd wziąś więcej kasy bo mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gladki Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Może jakiś mały skok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Ciekawy byłem gdzie się to znajdzie Góru czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJT999 Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 W Gdansku byl taki przypadek ,ze diagnosta pracujacy na stacji przez 2 lata odprowadzala jakas tam czesc kasy do firmy a reszte do kieszonki polecial z pracy -> skuteczne zarabianie ,ale nie polecam pozdrawiam najlepszy sposob to zaczac pracowac w porzadnej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 A może zrzucimy się po 10 PLN wszyscy i zagramy w totka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 A może zrzucimy się po 10 PLN wszyscy i zagramy w totka ? i tym sposobem nie tylko Ty ale i my staniemy sie biedniejsi i bedziemy wołać o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 Szczęściu trzeba dac szanse ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Szczęściu trzeba dac szanse ... a jak póniej to szczęcie dzielić, co by sie nie stało nieszczęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 Tu komisja "śledcza" napewno podzieli uczciwie Tak czy inaczej może zagramy systemowo i np. wygraną przeznaczymy na "Związek Diagnostów Polskich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Ja od czasu do czasu inwestuje w LOTOTO. Znam gościa który zainwestował 5 zł w wino i wszystko mu się zwruciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Taak a jak przegramy to związek zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 Jednak "impeza integracyjna" by się przydała i dzięki temu może staniemy się liczącym głosem naszego środowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi