Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dajcie ruskim napój jabłkowy lorda Somersby (czy jakoś tak sie to pisze), ponoć wymyślił pokój na świecie. :evil: ( reklama tv)

Napisano
1393882235_ru60yh_600.jpg

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Jaka wojna? Niby kogo z kim? Zapominacie gdzie jest kurek od gazu? Nikt nie będzie umierał za Krym.

Napisano

Putin postawił wojsko przy granicy Unii i pokazał kto tu rządzi. Wszyscy wpadli w panikę, a on pod pozorem zakończenia planowanych manewrów wycofał swoich. Ale tak naprawdę nikt nie kiwnął palcem, jeno "grzmieli" z taboretów. Tylko czy uląkł się Vladimir... :evil:

Napisano

Cóż - nie chciało się Ukraińcom uczyć historii to tak mają jak mają...

Tak to już w naszej części Europy jest, że jak jakiś kraj wykazuje silne chęci do wewnętrznych kłótni, to za chwilę sąsiad obok dyskretnie wkroczy i zabierze co uważa za słuszne... Takie życie.

Ukraina już Krymu nie zobaczy - takie są fakty. Nawet jakby teraz nie wiadomo jakie siły międzynarodowe wprowadzić, to niby jaki byłby wynik plebiscytu mieszkańców?? Wiadomo, że to już będzie Władimira i tyle. A wziął to, bo skorzystał, że w kraju burdel i nawet nie wiadomo kto rządzi...

Napisano

W końcu dotarli do nagrania rozmów Putina i Angeli Merkel (końcówka):

- Władymirze Władymirowiczu! To w końcu wiecie chociaż z kim graniczycie?

- Oczywiście! Z tymi co chcemy...

8)

[ Dodano: 06-03-2014, 12:57 ]

A do obrazka Seby - Zwolennika Gender ;) dodam, żeby nie było tak jednolicie antyrusko:

http://i.qkme.me/35aa88.jpg

http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/legacy_images/stories/Feb2013991/basd.jpg

http://syedzaidzamanhamid.files.wordpress.com/2012/07/democracy.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-5b2ZjI5qmPI/Uca-3lWk2DI/AAAAAAAAB-Q/LhG2LYRDNic/s1600/niechronno%C5%9B%C4%87+demokracji.jpg

GDZIE RÓŻNICA?? :?

Napisano
GDZIE RÓŻNICA?? :?

hamerykanie maja lepszy "pijar" :evil::evil::evil:

No bo tak się martwią o nas, że teraz ich wojska będą pchały się do nas, żeby nas chronić oczywiście...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

No właśnie... A my bracia Słowianie tacy nieśmiali... Ci biedacy na Krymie to ani flag, dystynkcji, oznaczeń... No ale to chyba dlatego, że prawdziwa cnota nie szuka sławy, a nie tak z rozgłosem jak USA.... Sam nie wiem :evil:

Napisano

No fakt, że w ostatnich dniach troszkę jakby więcej latali...

Napisano
No fakt, że w ostatnich dniach troszkę jakby więcej latali...

Współczuje kolegom z OSKP Luboń - mają dość blisko do lotniska oraz kursantom zdającym egzamin praktyczny

Napisano

A dzieciakom w szkołach to nie współczujesz? 8)

A swoją drogą - jak ta ekipa z USA leci do Łasku, to ja chyba nawet wiem gdzie tam na miejscu będą spali :evil:

Napisano
Rosyjski astrolog Paweł Globa

Oj Gee... Zaskakujesz mnie. Skaczesz z kwiatka na kwiatek... Już Jasnowidz z Człuchowa się nie liczy??!!

Napisano
swoją drogą - jak ta ekipa z USA leci do Łasku, to ja chyba nawet wiem gdzie tam na miejscu będą spali :evil:

Ja na wet wiem gdzie Rosjanie pierwsze bomby będą rzucali :D

Napisano
Ja na wet wiem gdzie Rosjanie pierwsze bomby będą rzucali :D

Szkoda... :? Myślałem, że jeszcze jeden zlot tam zrobimy :P

Napisano
Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną. Dopiero, gdy dany kraj zauważy, że jego plony uległy zniszczeniu, jego przemysł jest sparaliżowany, a jego siły zbrojne są niezdolne do działania, zrozumie nagle, że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa.

Przyszła wojna będzie WOJNĄ NIEWIDZIALNĄ – już w 1947 roku przepowiadał Fryderyk Joliot-Curie.

żr-

http://polskaswiadoma.pl/pl/ps-nwo/item/6646-cicha-wojna-przeciwko-polsce#

Było w sąsiednim temacie "IT.NORCOM [FORUM] Strona Główna » Społeczność ... » Polityka » Polska -cudowna kraina"

Napisano
Moda poprosze o ,,ciach,,

Nie ciach a... ban :D

Napisano
Na szczęście Jac mnie chyba trochę lubi...
szczęście, że trochę czy lubi? ;)