IVVO Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 http://www.tvn24.pl/rosyjskie-ultimatum-dla-krymu-podda-sie-do-godz-4-we-wtorek-albo-bedzie-szturm,403743,s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 Spokojnie jeszcze nie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 http://finanse.wp.pl/kat,1033815,title,Angela-wystraszyla-Putina,wid,16444093,wiadomosc.html I miejmy nadzieję, że to tak się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 Dajcie ruskim napój jabłkowy lorda Somersby (czy jakoś tak sie to pisze), ponoć wymyślił pokój na świecie. ( reklama tv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Jaka wojna? Niby kogo z kim? Zapominacie gdzie jest kurek od gazu? Nikt nie będzie umierał za Krym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Putin postawił wojsko przy granicy Unii i pokazał kto tu rządzi. Wszyscy wpadli w panikę, a on pod pozorem zakończenia planowanych manewrów wycofał swoich. Ale tak naprawdę nikt nie kiwnął palcem, jeno "grzmieli" z taboretów. Tylko czy uląkł się Vladimir... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Cóż - nie chciało się Ukraińcom uczyć historii to tak mają jak mają... Tak to już w naszej części Europy jest, że jak jakiś kraj wykazuje silne chęci do wewnętrznych kłótni, to za chwilę sąsiad obok dyskretnie wkroczy i zabierze co uważa za słuszne... Takie życie. Ukraina już Krymu nie zobaczy - takie są fakty. Nawet jakby teraz nie wiadomo jakie siły międzynarodowe wprowadzić, to niby jaki byłby wynik plebiscytu mieszkańców?? Wiadomo, że to już będzie Władimira i tyle. A wziął to, bo skorzystał, że w kraju burdel i nawet nie wiadomo kto rządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 W końcu dotarli do nagrania rozmów Putina i Angeli Merkel (końcówka): - Władymirze Władymirowiczu! To w końcu wiecie chociaż z kim graniczycie? - Oczywiście! Z tymi co chcemy... [ Dodano: 06-03-2014, 12:57 ] A do obrazka Seby - Zwolennika Gender dodam, żeby nie było tak jednolicie antyrusko: http://i.qkme.me/35aa88.jpg http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/legacy_images/stories/Feb2013991/basd.jpg http://syedzaidzamanhamid.files.wordpress.com/2012/07/democracy.jpg http://3.bp.blogspot.com/-5b2ZjI5qmPI/Uca-3lWk2DI/AAAAAAAAB-Q/LhG2LYRDNic/s1600/niechronno%C5%9B%C4%87+demokracji.jpg GDZIE RÓŻNICA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 GDZIE RÓŻNICA?? hamerykanie maja lepszy "pijar" No bo tak się martwią o nas, że teraz ich wojska będą pchały się do nas, żeby nas chronić oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 No właśnie... A my bracia Słowianie tacy nieśmiali... Ci biedacy na Krymie to ani flag, dystynkcji, oznaczeń... No ale to chyba dlatego, że prawdziwa cnota nie szuka sławy, a nie tak z rozgłosem jak USA.... Sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 No fakt, że w ostatnich dniach troszkę jakby więcej latali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 No fakt, że w ostatnich dniach troszkę jakby więcej latali... Współczuje kolegom z OSKP Luboń - mają dość blisko do lotniska oraz kursantom zdającym egzamin praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 A dzieciakom w szkołach to nie współczujesz? A swoją drogą - jak ta ekipa z USA leci do Łasku, to ja chyba nawet wiem gdzie tam na miejscu będą spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 A tak niedawno zachwalano rosyjską demokrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Rosyjski astrolog Paweł Globa Oj Gee... Zaskakujesz mnie. Skaczesz z kwiatka na kwiatek... Już Jasnowidz z Człuchowa się nie liczy??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 swoją drogą - jak ta ekipa z USA leci do Łasku, to ja chyba nawet wiem gdzie tam na miejscu będą spali Ja na wet wiem gdzie Rosjanie pierwsze bomby będą rzucali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Ja na wet wiem gdzie Rosjanie pierwsze bomby będą rzucali Szkoda... Myślałem, że jeszcze jeden zlot tam zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca9 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną. Dopiero, gdy dany kraj zauważy, że jego plony uległy zniszczeniu, jego przemysł jest sparaliżowany, a jego siły zbrojne są niezdolne do działania, zrozumie nagle, że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa. Przyszła wojna będzie WOJNĄ NIEWIDZIALNĄ – już w 1947 roku przepowiadał Fryderyk Joliot-Curie. żr- http://polskaswiadoma.pl/pl/ps-nwo/item/6646-cicha-wojna-przeciwko-polsce# Było w sąsiednim temacie "IT.NORCOM [FORUM] Strona Główna » Społeczność ... » Polityka » Polska -cudowna kraina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Moda poprosze o ,,ciach,, Nie ciach a... ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Na szczęście Jac mnie chyba trochę lubi... szczęście, że trochę czy lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi