jast Napisano 11 Marzec 2014 Napisano 11 Marzec 2014 Witam koleżanki i kolegów. Z niektórymi spotkałem się osobiście już latem, ale teraz przyszło mi pracować na tym programie i musiałem się zalogować. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Olga Napisano 11 Marzec 2014 Napisano 11 Marzec 2014 Witam koleżanki i kolegów. Z niektórymi spotkałem się osobiście już latem, ale teraz przyszło mi pracować na tym programie i musiałem się zalogować. Pozdrawiam wszystkich. MUSIAEś a nie, że chciałeś? Cytuj
biker100 Napisano 11 Marzec 2014 Napisano 11 Marzec 2014 MUSIAEś a nie, że chciałeś? Olgo, każdy sam ocenia przyjemności swe, a może to ... Cytuj
jast Napisano 12 Marzec 2014 Autor Napisano 12 Marzec 2014 Witam koleżanki i kolegów. Z niektórymi spotkałem się osobiście już latem, ale teraz przyszło mi pracować na tym programie i musiałem się zalogować. Pozdrawiam wszystkich. MUSIAEś a nie, że chciałeś? Wtedy jak się spotkaliśmy nie zadawałaś mi takich pytań. Cytuj
Olga Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 Zawsze jak nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania, to próbujesz być taki dowcipny? Cytuj
jast Napisano 13 Marzec 2014 Autor Napisano 13 Marzec 2014 Olga- przepraszam, ale chodziło mi o pisownię. Wiem, że to w pośpiechu. Cytuj
pentagram Napisano 13 Marzec 2014 Napisano 13 Marzec 2014 Witam koleżanki i kolegów. Z niektórymi spotkałem się osobiście już latem, Witaj Janie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi