Ireneusz1969r. Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 Witam Szanowne Grono Diagnostów i Sympatyków forum. Od wielu lat jestem związany z branżą motoryzacyjną (m.in. prowadziłem ASO i SKP) a od dwóch dni posiadam uprawnienia diagnosty. Na wiele pytań i wątpliwości związanych z egzaminem, odpowiedzi poznałem na tym forum. Zdałem wszystko za pierwszym podejściem (to m.in zasługa tego forum). Dziękuję. A teraz poszukuję pracy w woj. małopolskim i mam nadzieję... że pomożecie Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj
darkdog Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 Zdałem wszystko za pierwszym podejściem (to m.in zasługa tego forum). Dziękuję. to gratulację Cytuj
Regan55 Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 a od dwóch dni posiadam uprawnienia diagnosty. Zdałem wszystko za pierwszym podejściem Bystrzacha... Cytuj
eborg Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 Zgadza się , od pierwszego "strzału" , to nie lada wyczyn. Witaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi