andy68 Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 pokażcie swoje stacje lub firmy gdzie sie miesczą dla zachęty pokaże wam swoją na www.autostyl.net.pl Cytuj
08/15 Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Jedyne zdjęcie stacji , na której pracuję pochodzi z satelity NASA. Gdyby GOOGLE częściej odświeżało zawartość serwisu to odpowiednie służby nie potrzebowałyby ukrytych kamer aby przyłapać nieuczciwych diagnostów. Cytuj
gladki Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Ja niestety niemam zdjęcia lotniczego,ale jak by ktoś mnie kiedyś szukał to niech kieruje się tam gdzie w Poznaniu lądują F-16 Sąsiadujemy ze sobą Cytuj
Darek :-) Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Staramy się zrobić dzunglę ale jakoś kwitki padają zapominamy podlewać, brak kobiecej ręki. Darek Cytuj
jaka Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Niezła ale te bramy to przerabiałem z 3 latka temu. Cięzko się otwierają? Cytuj
WOJT999 Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 www.wpt.gda.pl moze ktos przyjedzie na przeglad albo na kawe zapraszam Cytuj
berecik Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Ładne kwiatki macie. Nie padają w okresie zimowym Cytuj
al41 Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 A to stacja w Wołominie http://zientara.wolomin.com/zientara/ Cytuj
kowal Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 bardzo ładna stacja i oparta na urządzeniach MAHA -bardzo dobry wybór Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 bardzo ładna stacja i oparta na urządzeniach MAHA -bardzo dobry wybór Ale ma też pewne niedociągnięcia - przynajmniej ja tak to oceniam Cytuj
abc Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Norbert nie krytykuj. Należą sie brawa za przełamanie anonimowości Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Należą sie brawa za przełamanie anonimowości Ja tylko nieśmiało zauważyłem, że nie mają mojego programu Z krytyką niewiele miało to wspólnego - i NIGDY tak nie interpretuj moich postów - taka interpretacja jest daleka od moich intencji Ja się mogę tylko cieszyć - podobnie jak i Wy - że jednak coraz więcej osób próbuje coś pisać i zamieszczać swoje opinie na różne tematy Cytuj
abc Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 ale zauważyłeś po słowie krytykuj?? tak myślałem że chodzi o oprogramowanie, a jakie posiadają /bo mi to jakoś umkneło na zdjeciach??/ acha i jeszcze raz powtórze: 1. admin ma zawsze racje .... i to akurat mówię poważnie Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Widziałem, widziałem - ja też takie coś zamieściłem ... Nie wiem, jaki mają programik i jakoś wcale mniej szczęśliwy nie jestem z tego tytułu - choć niektórzy uważają pewnie, że jest inaczej (to nie jest kamyczek wrzucony do Twojego ogródka). A tak w ogóle to jest OK - dziabnąłem sobie piwko i jest dobrze Ps. Co alkohol robi z ludzi ... 1. admin ma zawsze racje .... Ps2. Nie u nas na forum ... Admin na tym forum jest BAAAARDZO ugodowy i "wpływowy" Cytuj
OLEK Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 A na końcu stoi włączona plazma z programem przyrodniczym? Cytuj
tutus Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 a to nasza. Do 3,5t + wszystkie rozszezenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi