Zbyszek123 Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 Czy mógłby się ktoś napisać co było na praktycznym w Warszawie, a w szczególności jakie były samochody i o co pytali. Z góry dzięki Cytuj
aboz Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 A szukałeś co jest na forum, czy tak wpadłeś z pytankiem Cytuj
Zbyszek123 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Napisano 30 Marzec 2014 A szukałeś co jest na forum, czy tak wpadłeś z pytankiem Przejrzałem już wcześniejsze wątki dotyczące Krakowa, ale o egzaminie praktycznym z Warszawy z marca nic nie znalazłem. Opisy wcześniejszych z Warszawy oczywiście już dawno przeczytane, ale wiadomo, że pojazdy mogły się zmienić, a i pytania nie zawsze są takie same Cytuj
nadolek Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 Ja miałem autobusu tempo 100 zrobić autobus szkolny. oczywiście +zaświadczenie Zdałem Cytuj
Mecher Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 ...., a i pytania nie zawsze są takie same Jeśli byś dość dokładnie śledził watki z pytaniami, doszedłbyś do wniosku iż są takie same. Przeciez nie piszą wszyscy zdajacy jaką treść pytań mieli. Jedynie pytania dodatkowe zapewne są inne, bo kazdy egzaminator ma swoje "koniki". To moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi