l-zawadzki Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Witam, po sukcesie na czwartkowym terminie w Warszawie (03.04.14) chciałem się rozpatrzeć w terminach egzaminów praktycznych...a tu rozczarowanie, gdyż brak jakichkolwiek informacji na ten temat...czy to tylko mój problem?? Cytuj
IVVO Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 Dyrektor TDT ma 30 dni na ogłoszenie terminu - jak nic nie ma, czekaj cierpliwie na pewno się ukaże https://www.tdt.pl/badania-techniczne-pojazdow/egzaminowanie-diagnostow/komunikaty-o-terminach-egzaminow.html Cytuj
biker100 Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 Brak terminu podanego na stronie nie przeszkadza w niczym aby napisać wniosek o egzamin praktyczny w najbliższym wolnym terminie. Sam tak pisałem. Cytuj
IVVO Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 w najbliższym wolnym terminie W takim przypadku zostaniesz zakwalifikowany do jednego z ośrodków egzaminacyjnych a przypuszczam, że chcesz do konkretnego np Kraków - więc we wniosku wpisz ten ośrodek jako pierwszy albo jako jedyny i czekaj na swoją kolej - jak do dowolnego to może być szybciej w zależności od ilości chętnych Cytuj
biker100 Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 w najbliższym wolnym terminie W takim przypadku zostaniesz zakwalifikowany do jednego z ośrodków egzaminacyjnych a przypuszczam, że chcesz do konkretnego np Kraków - więc we wniosku wpisz ten ośrodek jako pierwszy albo jako jedyny i czekaj na swoją kolej - jak do dowolnego to może być szybciej Masz rację IVVO należy również wskazać Oddział terenowy TDT w którym chce sie podejść do egzaminu praktycznego i dalej tak jak napisałem powyżej, chyba, że miejsce nie stanowi tutaj problemu to bez wskazywania. Cytuj
Prezespio Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 .....są terminy na maj http://www.tdt.pl/badania-techniczne-pojazdow/egzaminowanie-diagnostow/komunikaty-o-terminach-egzaminow.html .........już 26.03 w środę nie było wolnych terminów na egz. praktyczny w kwietniu. Najbliższe............22.maja Cytuj
l-zawadzki Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Napisano 8 Kwiecień 2014 Dziękuję za uwagę i wypowiedzi. Zgadza się terminy są a raczej ukazały się dnia następnego (chciałem iść za ciosem-za szybko). Jednak wydaje mi się, że TDT miał problemy ze stroną... Jeszcze raz dzięuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi