Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Temat aż się prosi o wspomnienie o forum SKP PRO. Tam możesz mieć i 10 systemów... I tak czeka Cię podwójne logowanie i brak historii :evil:

Napisano
I tak czeka Cię podwójne logowanie i brak historii :evil:

Nie kumam...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
A logujesz się tam?

Nie

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

No to nie wiesz jak to jest :)

Logujesz się raz - NIC.

Musisz drugi raz.

Ale jak to zrobisz, to i tak nie widzisz historii. Czyli np. w punkcie "pokaż posty od ostatniej wizyty" nie zobaczysz nic - pomimo, że pisane były.

No ale... Nawet jak już jakoś wejdziesz poprawnie i nieczytane się podświetlą (raz na kilkadziesiąt razy się to udaje - klucza nie odkryłem jeszcze) to tutaj masz np. tak, że klikając na temat z nowymi wpisami otworzy Ci się wątek dokładnie od tej wypowiedzi, której jeszcze nie czytałeś. Tam zawsze na pierwszej stronie danego tematu (masz powiedzmy 7 stron, to nawet nie wiem, nie pamiętam, czy od ostatniej wizyty dopisano jedną wypowiedź, czy może całe 3 strony) - zatem musisz ręcznie się dokopać i pomyśleć "co to ja ostatnio czytałem"

Brak okna "szybkiej odpowiedzi". Funkcja cytowania też kompletnie inaczej działa niż tu...

Krótko - jeżeli od strony informatycznej oprogramowanie S... PRO (i tak mi pełną nazwę wytnie, nie hehe??) wygląda podobnie jak strona forumowa dystrybutora to sorry, ale w porównaniu z funkcjonalnością tego forum są za murzynami 8)

Tak obiektywnie, bo absolutnie nie zamierzam nikogo promować :razz:

Napisano

Ja wiem jak ten błąd obejść. Wchodzisz na forum, otwierasz dowolny temat i dopiero wówczas się logujesz. Nie miej jednak niedogodność jest.

Napisano
od strony informatycznej

Eee tam... te róznice wynikają po prostu z innego oprogramowania forum, i tyle. A podwójne logowanie i brak nowych postów było problemem i u nas, dla niektórych - pozdro Tom... :D

Czasem tak bywa...

Napisano

Znam ten sposób - jest nawet opisany na forum przez jednego z użytkowników (wiadomo którego, bo tam generalnie jest jeden) ;)

Tyko że mnie nie interesuje obchodzenie tego problemu, tylko jego likwidacja. Innymi słowy - jak mi "maluch" nie pali to chciałbym naprawy, a nie tłumaczenia jak można zapalić za pomocą kija od miotły (znawcy auta wiedzą o co chodzi) :lol:

Bo tak generalnie jak ktoś mnie olewa (a na to mi wygląda w tym wypadku, skoro administrator nie próbuje tego naprawić), to nie zwykłem kreować rzeczywistości, że wcale nikt na mnie nie leje, bo to zapewne deszcz :evil:

[ Dodano: 10-04-2014, 12:18 ]

Czasem tak bywa...

Tylko że ja się loguję z różnych kompów, różnych przeglądarek, a problem jest praktycznie zawsze,więc?? A na tym forum problem ten pamiętam na przestrzeni tylko raz - prawie natychmiast rozwiązany zresztą...

Napisano
Tylko że ja się loguję z różnych kompów, różnych przeglądarek, a problem jest praktycznie zawsze,więc??

Zazwyczaj jest to skutkiem użycie niewłaściwego linku do danej strony. Spróbuj sobie wygooglować stronę, wejść na nią i wtedy się zalogować. Jak pomoże to skopiujesz sobie adres z paska i po podmieniasz w zakładkach przeglądarek. Oczyść wcześniej historię przeglądania.

Napisano

Tak tak tak...

Albo zbuduj helikopter z zapałek i leć do Łodzi :)

Sorry, ale nie mam ochoty na takie kombinowanie. Czyszczenie historii też mnie nie interesuje. Stracę wszystkie erotyczne strony które widziałem i co?? ;)

A tak poważnie - tu jednak działa. na kilku innych forach też. A tam nie może?? no jak nie może, to widocznie admin ma to gdzieś, a tych trzech, czterech użytkowników się nie skarży więc... ja na pewno nie będę kombinował, żeby się tam dostawać - to nie jest dla mnie tak atrakcyjna strona, żeby tracić swój czas na takie zabiegi...

Ale że Ty "Mały Napoleonie" ich bronisz to szok normalnie... pewnie masz coś z tego :evil:

Napisano
Ale że Ty "Mały Napoleonie" ich bronisz to szok normalnie..
O "bosze"tak źle,tak nie dobrze :evil:
Napisano
Ale jak to zrobisz, to i tak nie widzisz historii. Czyli np. w punkcie "pokaż posty od ostatniej wizyty" nie zobaczysz nic - pomimo, że pisane były.

Jest jeszcze inna możliwość, wpierw należy wyczyścić całą historię przeglądarki i dopiero wtedy się logować ale to również nie jest dobrym rozwiązaniem :evil:

Napisano
pewnie masz coś z tego :evil:

Oczywiście, krzemionki powiedziały, że nie będą inwestować w paliwo, żeby przyjechać i mnie spacyfikować, jeśli przekonam Ciebie, że wszystko jest tam cacy... :evil: