Paprock Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 AH(A)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Z republiki Południowej Afryki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 AH Ciekaw czy trafiłem . Maila odbierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 A co w tym zagadkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max72 Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 A co w tym zagadkowego? Może chodzi mu oto że VIN zaczyna się od AHT.., a wyżej jest TOYOTA MOTOR EUROPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2014 W sumie nic ciekawego. Tabliczka jak tabliczka. Poza tym, że trzy razy na chybcika znaku czwartego nie mogłem doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 że trzy razy na chybcika znaku czwartego nie mogłem doczytać. To jak już Ci się udało,to co to za znak,bo ja jużże trzy razy na chybcika czytam i nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 ,to co to za znak, U zamknięte 2 z nru homo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Według mnie "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Według mnie "L" Też tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Według mnie "L" Najwyraźniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita_Bennet Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Z republiki Południowej Afryki.....??? serio? Ostatnio właśnie też widziałem takie TZ i też mnie zastanowiło czemu AHT. Nie chciało mi się jednak szukać a potem z głowy wypadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Hiluks z RPA - mamy taki w firmie - gnije na potęgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Ostatnio właśnie też widziałem takie TZ i też mnie zastanowiło czemu AHT. A widziałeś chińskie hondy jazz ? Vin zaczyna się LUC. I kup tu porządne japońskie auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita_Bennet Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 pewnie niedługo zobaczę jak zacznę się hondom przyglądać W sumie chińskie autka typu cherry już oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Vin zaczyna się LUC LUC to zaczynały się stare tablice rejestracyjne z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Czerwiec 2014 Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Taka ciekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 5 Czerwiec 2014 Share Napisano 5 Czerwiec 2014 TURBOCIPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 5 Czerwiec 2014 Share Napisano 5 Czerwiec 2014 https://www.google.pl/search?q=turbocipa&client=firefox-a&hs=AFK&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=XcKQU4zYEKmI7AaViYD4BQ&ved=0CCYQsAQ&biw=1440&bih=750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 TURBOCIPA widzę ,jakieś dziwne skojarzenia z tego wychodzą - dorośli panowie a jak dzieci.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 TURBOCIPA Ja tam się w ogóle nie wypowiadam... Ale Psuju - napisz proszę na PW gdzie to można kupić i czy się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marko1 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 AH(A)... Tak domniemam z braku czterech numerów. 1. rynek- Ogólnie rzecz biorąc, Europa 2. rok produkcji prawdopodobnie 03/2011 3. marka: TOYOTA 4. model: COROLLA 5. rama: ZRE151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 TURBOCIPA Ale Psuju - napisz proszę na PW gdzie to można kupić i czy się sprawdza Mitsubishi Pajero - po meksykańsku - pajero = masturbacja Toyota MR2 - mr2 = merde po francusku = gówno Ale ta Turbo...pipa przebija wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Pajero nie jest sprzedawane pod tą nazwą w żadnym kraju hiszpańsko języcznym. A co do gów...a. Nowa tablica dla Wejherowa ma taki dziwny format - GWO... Był nawet protest w MIiR w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi