andmat Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 http://krakow.pl/aktualnosci/102841,32,komunikat,nagrodzone_stacje_kontroli.html Zwrócono uwagę, że w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości w zakresie stanu technicznego pojazdów, organy kontroli ruchu drogowego zobowiązane są poinformować o tym jednostki sprawujące nadzór nad działalnością stacji diagnostycznych, a te mogą wyciągnąć konsekwencje w stosunku do diagnosty, który wykonał badanie takiego pojazdu i dopuścił go do ruchu. Moim zdaniem właściciel powinien ponosić konsekwencje przynajmniej na równi z diagnostą. Cytuj
Marek1 Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 "Wyróżnienia dla przedsiębiorców zostały przyznane w wyniku oceny działalności stacji diagnostycznych za 2013 rok" Ciekawe jakie były kryteria tej oceny, bo widzę, że np. żadna OSKP się nie załapała Cytuj
blakop Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Ciekawe jakie były kryteria tej oceny Analiza zadymienia spali i przekazywanie tych info do WK Cytuj
aboz Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Ciekawe jakie były kryteria tej oceny Analiza zadymienia spali i przekazywanie tych info do WK Myśmy nic nie przekazywali, to pewnie dlatego byliśmy poza konkurencją Cytuj
blakop Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Myśmy nic nie przekazywali, to pewnie dlatego byliśmy poza konkurencją No masz odpowiedź!! Słuchaj się Jarka Ż!! Nieważne przekonania... Zawsze ma być w tej opcji jak Starosta (Prezydent). A jak Ty się stawiasz to cóż... Cytuj
aboz Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Myśmy nic nie przekazywali, to pewnie dlatego byliśmy poza konkurencją No masz odpowiedź!! Słuchaj się Jarka Ż!! Nieważne przekonania... Zawsze ma być w tej opcji jak Starosta (Prezydent). A jak Ty się stawiasz to cóż... Ja tu wietrzę jakiś spisek. Nikt nas nie prosił o przesłanie jakichkolwiek informacji na temat zadymienia. Myślę, że ktoś nas chciał wykolegować z zawodów W ramach protestu zjem banana Cytuj
elliot Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Myśmy nic nie przekazywali, to pewnie dlatego byliśmy poza konkurencją No masz odpowiedź!! Słuchaj się Jarka Ż!! Nieważne przekonania... Zawsze ma być w tej opcji jak Starosta (Prezydent). A jak Ty się stawiasz to cóż... Ja tu wietrzę jakiś spisek. Nikt nas nie prosił o przesłanie jakichkolwiek informacji na temat zadymienia. Myślę, że ktoś nas chciał wykolegować z zawodów W ramach protestu zjem banana Praworządnego obywatela nikt nie musi prosić. Praworządny obywatel sam donosi na każdego kto "dymi" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi