Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nawiązując do artykułu - czołgiem po wertepach chciałby sie dowiedziec czy ci panowie robią to spolęcznie.

Zawsze oglądając programy telewizyjne zastanawiałem sie jakim to trzeba być zapaleńcem aby bawiło go

jeżdzenie czołgiem - przecież to bydle spala około 350 l paliw na 100 km . - nie jest to tania zabawka .

Trochę sie najezdziłem tym sprzętem i raczej mnie to nie podnieca - może jednak niektórych tak :shock:

Napisano

Przepraszam, o jakim artykule piszesz? Może jakiś link?

A co do entuzjasów czołgów, o których piszesz to poznałem kilku i muszę przyznać,że dla nich to nie tylko frajda ale także buisness. Mając dwa czołgi i jakiegoś kraza-mfibię co chwila są zapraszani na imprezy integracyjne dla zblazowanych,snobistycznych yuppies z warszawki i menadżerów firm. Jak się okazuje teraz jest trendy i cool przejechać się takim tankiem po wertepach nawet jeśli się jest kobietą. Sam rówmnież miałem okazję przewiżć swoje cztery litery w czołgu i wspominam to średnio przyjemnie. Guz po gwizdnięciu głową w jakieś ustrojswo w nim zamontowane goił mi się tydzień. :evil:

Napisano
Guz po gwizdnięciu głową w jakieś ustrojswo w nim zamontowane goił mi się tydzień. :

Pewnie miał zepsute poduszki powietrzne :D

Napisano

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Poniekąt jest to dobry pomysł na zarabianie kasy. Skor są pasjonaci którzy chodzą w nocy po lasach i bawią się w wojnę, są pasjonaci którzy strzrelają do siebie kolorowymi kulkami, są bardzo bogaci pasjonaci którzy maja ochotę polecieć w kosmos -to czemu nie pojeździć czołgiem skoro w w głebi duszu kryje się czołgista. Kwestia ceny. A taknawiasem mówiąc fajnie się jeździ czołgiem :lol:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZOŁGISTÓW!!!!!!!

:D Darek

Napisano
A taknawiasem mówiąc fajnie się jeździ czołgiem

Przynajmniej nie ma problemu z zaparkowaniem...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Ja jeżdziłem czołgiem nie tylko po drogach , miałem ; Przyjemnośc; przeprawiać sie po

dnie rzeki -to jest frajda

Napisano
miałem ; Przyjemnośc; przeprawiać sie po

dnie rzeki

Rozumiem, że skoro tu jesteś, to udało ci się przeprawić ? :lol:

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano
Ty Norbert to wszystkich rozumiesz

Wszystkich to się nie da - im wyżej patrzę, tym większe niezrozumienie w moich oczach ...;-)

Może to stąd, że zrozumieć i ew. przewidzieć to można tylko i wyłącznie postępowanie ludzi inteligentnych i rozgarniętych ? :lol:

[ Dodano: 12-11-2005, 15:27 ]

UWAGA !!!

Autor miał na myśli osoby zajmujące jakieś szczeble kariery na drabinie zwanej popularnie władzą itp. Proszę inaczej tego nie interpretować :lol:

Napisano

Osoby, których wypowiedzi znalazły się wyżej w topicu dziękują za sprostowanie ;)

Napisano

Tzw. "uderz w stół, a nożyce się odezwą ..." :lol: