kowal Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Nawiązując do artykułu - czołgiem po wertepach chciałby sie dowiedziec czy ci panowie robią to spolęcznie. Zawsze oglądając programy telewizyjne zastanawiałem sie jakim to trzeba być zapaleńcem aby bawiło go jeżdzenie czołgiem - przecież to bydle spala około 350 l paliw na 100 km . - nie jest to tania zabawka . Trochę sie najezdziłem tym sprzętem i raczej mnie to nie podnieca - może jednak niektórych tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Przepraszam, o jakim artykule piszesz? Może jakiś link? A co do entuzjasów czołgów, o których piszesz to poznałem kilku i muszę przyznać,że dla nich to nie tylko frajda ale także buisness. Mając dwa czołgi i jakiegoś kraza-mfibię co chwila są zapraszani na imprezy integracyjne dla zblazowanych,snobistycznych yuppies z warszawki i menadżerów firm. Jak się okazuje teraz jest trendy i cool przejechać się takim tankiem po wertepach nawet jeśli się jest kobietą. Sam rówmnież miałem okazję przewiżć swoje cztery litery w czołgu i wspominam to średnio przyjemnie. Guz po gwizdnięciu głową w jakieś ustrojswo w nim zamontowane goił mi się tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 Norcom - strona nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Guz po gwizdnięciu głową w jakieś ustrojswo w nim zamontowane goił mi się tydzień. : Pewnie miał zepsute poduszki powietrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 http://www.norcom.com.pl/witamy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Poniekąt jest to dobry pomysł na zarabianie kasy. Skor są pasjonaci którzy chodzą w nocy po lasach i bawią się w wojnę, są pasjonaci którzy strzrelają do siebie kolorowymi kulkami, są bardzo bogaci pasjonaci którzy maja ochotę polecieć w kosmos -to czemu nie pojeździć czołgiem skoro w w głebi duszu kryje się czołgista. Kwestia ceny. A taknawiasem mówiąc fajnie się jeździ czołgiem POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZOŁGISTÓW!!!!!!! Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 A taknawiasem mówiąc fajnie się jeździ czołgiem Przynajmniej nie ma problemu z zaparkowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 Ja jeżdziłem czołgiem nie tylko po drogach , miałem ; Przyjemnośc; przeprawiać sie po dnie rzeki -to jest frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 miałem ; Przyjemnośc; przeprawiać sie po dnie rzeki Rozumiem, że skoro tu jesteś, to udało ci się przeprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 Ty Norbert to wszystkich rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Ty Norbert to wszystkich rozumiesz Wszystkich to się nie da - im wyżej patrzę, tym większe niezrozumienie w moich oczach ... Może to stąd, że zrozumieć i ew. przewidzieć to można tylko i wyłącznie postępowanie ludzi inteligentnych i rozgarniętych ? [ Dodano: 12-11-2005, 15:27 ] UWAGA !!! Autor miał na myśli osoby zajmujące jakieś szczeble kariery na drabinie zwanej popularnie władzą itp. Proszę inaczej tego nie interpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Osoby, których wypowiedzi znalazły się wyżej w topicu dziękują za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Tzw. "uderz w stół, a nożyce się odezwą ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi