mirek.g Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 Witam kolegów ,jak czytamy te strzalki na reflektorach,patrzymy od przodu czy z pozycji kierowcy,wczoraj się zamotałem.Chodzi oczywiście o Angole. Cytuj
danielg539 Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 ,jak czytamy te strzalki na reflektorach tak jak napisałeś ,patrzymy od przodu Pamiętaj, że strzałka dotyczy tylko tego światła pod oznaczeniem którego się znajduje. Czyli w przypadku świateł pozycyjnych czy kierunkowskazów wskazuje ona zewnętrzną stronę pojazdu a w przypadku świateł mijania kierunek ruchu. Cytuj
adam1501 Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 Witam kolegów ,jak czytamy te strzalki na reflektorach,patrzymy od przodu czy z pozycji kierowcy,wczoraj się zamotałem.Chodzi oczywiście o Angole. Nie szybciej spojrzeć w przyrząd lub na ścianę Cytuj
grzegorz70 Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 Nie szybciej spojrzeć w przyrząd lub na ścianę Przecież i tak musi spojrzeć w przyrząd, żeby sprawdzić ustawienie, chyba chodziło o samo oznakowanie, może chciał kupić używany na giełdzie, kto to wie? Cytuj
marion26a Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 Ja też przedwczoraj miałem panią z Corsą C,które to auto niedawno kupiła.Lampy ładne,soczewkowe,ale angielskie,dodatkowo zbiornik gazu po terminie i papier na zupełnie inny zbiornik.Pani mało oczy z orbit nie wyszły,ile to musi dołożyć do tego interesu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi