max72 Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 Czy ktoś zna przepis na podstawie którego WK wydaja potwierdzoną za zgodność kserokopie DR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 Art. 73 KPA. Ale nie mam pewności czy w tym wypadku będzie miał on zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 Czy ktoś zna przepis na podstawie którego WK wydaja potwierdzoną za zgodność kserokopie DR? Zbyt lapidarne to pytanie...O co Ci konkretnie chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max72 Napisano 20 Maj 2014 Autor Share Napisano 20 Maj 2014 Chciałem kiedyś ksero DR z W-wy, ale tam urzędniczka powiedziała mi że potwierdzone ksero DR mogą jedynie wydać firmie ubezpieczeniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Czasami po zatrzymaniu DR wydają potwierdzenie za 17PLN a jak dobrze trafisz to skserują zatrzymany /jak zgubisz potwierdzenie z policji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 urzędniczka powiedziała mi że potwierdzone ksero DR mogą jedynie wydać firmie ubezpieczeniowej e tam u nas dają bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi