Broker Napisano 21 Maj 2014 Napisano 21 Maj 2014 Koledzy czy ktoś może mi ustalić po nr.hom.PL*3405*01.Jaki podrodzaj.Pilne! Cytuj
IVVO Napisano 21 Maj 2014 Napisano 21 Maj 2014 Po połowie 2005 właściwie wszystkie to vany i wielozadaniowe - ja tam dał bym 1a jak nie pisze w DR jakiegoś przeznaczenia tylko ciążarowy Cytuj
waldorff Napisano 21 Maj 2014 Napisano 21 Maj 2014 Koledzy czy ktoś może mi ustalić po nr.hom.PL*3405*01.Jaki podrodzaj.Pilne! Śmiało można . Wg. katalogu ITS wszystkie z taką homo to vany Cytuj
Psuj Napisano 21 Maj 2014 Napisano 21 Maj 2014 Wg. katalogu ITS wszystkie z taką homo to vany Potwierdzam. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi